Mladen Ivanić
0

"Zapošljavanje jedan od glavnih prioriteta stranke PDP"

SRNA
Mladen Ivanić
Mladen Ivanić
Kandidat Koalicije "Zajedno za Srpsku" za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednik PDP-a Mladen Ivanić izjavio je danas u Banji Lješljani kod Novog Grada da je jedan od ključnih koncepata njegove i politike PDP-a otvaranje novih radnih mjesta i korišćenje domaćih potencijala.

"Svjesno smo danas došli ovdje, jer jedan od ključnih koncepata naše politike zapošljavanje, otvaranje novih radnih mjesta, korišćenje naših potencijala, a banje su jedan od ključnih potencijala", rekao je Ivanić.

On je naveo da PDP nije partija velikih riječi, obećanja, galame, već partija koja je čvrsta i stabilna i koja na takav način pokušava da sačuva i Republiku Srpsku /RS/.

Ivanić je rekao da PDP računa na podršku žena, jer žena čuva porodicu i stabilnost.

Nosilac kandidatske liste PDP-a za Narodnu skupštinu RS iz Izborne jedinice jedan Perica Bundalo rekao je da PDP ima rješenje za "problem svih problema", a to je nezaposlenost i da je spremna da rješava i probleme koji se tiču poljoprivrede, zdravstvene zaštite, penzijskog sistema i obrazovanja.

Predsjednik Opštinskog odbora PDP Novi Grad i poslanički kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Ljiljana Janković rekla je da je današnji skup svojevrsno priznanje Regionalnog odbora PDP-a ovoj opštinskoj organizaciji. "Naša očekivanja su sigurno najbolji izborni rezultat od osnivanja do danas", rekla je Jankovićeva.