{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mladen Ivanić očekuje odličan rezultat na izborima

S
3.9.2010. u 13:58
0
0
Mladen Ivanić očekuje odličan rezultat na izborima
0
Mladen Ivanić očekuje odličan rezultat na izborima
Partija demokratskog progresa (PDP) očekuje da će na predstojećim opštim izborima u BiH ostvariti najbolji rezultat od kada postoji, poručeno je sa centralne svečanosti obilježavanja početka predizborne kampanje ove stranke u Banjoj Luci.
Predsjednik PDP-a i kandidat ove stranke i Koalicije "Zajedno za Srpsku" za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić rekao je da PDP na izbore izlazi sa maksimalanim brojem kandidata iz svih izbornih jedinica i za Narodnu skupštinu RS i za Parlementarnu skupštinu BiH, te da odličan izborni rezultat garantuje opšti ambijent i iskazana podrška građana.

"Srpska može imati drugačijeg člana Predsjedništva BiH, čovjeka koji govori jezike, koji može u svijet, koji RS može braniti drugačije i koji je u stanju da se nosi sa političarima iz Sarajeva", rekao je Ivanić novinarima u Banjoj Luci.

On je naglasio da je PDP u svom programu pripremio pet mjera za bolji život građana, među kojima je i aktivna politika zapošljavanja putem različitih vidova podsticaja.

Ivanić kaže da očekuje "prljavu kampanju i nejednak medijski tretman", ali da se PDP pripremio za tako nešto "Mi nećemo prvi, ali ćemo žestoko uzvratiti svima koji pokušaju da na nas idu prljavo. To treba da znaju - da se mi više ne plašimo prljavih kampanja i podmetanja", poručio je Ivanić.

Nosilac liste kandidata iz Izborne jedinice dva Branislav Borenović rekao je da očekuje da građani RS izađu na izbore i pokažu pokažu da su razumni i mudri. "Očekujem da građani RS daju glas novim ljudima, PDP-u i da doživimo promjene kako bi ovo društvo bilo mnogo poštenije, korektnije i ozbiljnije", rekao je Borenović.

Nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH u ime PDP-a Slobodan Nagradić očekuje da birači poklone povjerenje političarima koji se neće plašiti vlastitog naroda nego će biti u službi tog naroda. On je naglasio da PDP očekuje da će imati više poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH i da će to biti ljudi koji imaju iskustva i znanja da se bore za BiH po mjeri sva tri naroda.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: