Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitanje: koliko ajnadžić botova može stati u ovu rupu?
@Crvene brigade... eh, taman da se bez veliko troška riješi problem "misteriozne rupe"
@Geisha Blatite nacelnika i firmu koja se je legalno izborila za posao.Sto se to vi pametnjakovici niste prijavili na oglas za sanaciju rupe pa da vidimo vase sposobnosti na djelu.Lako je za tastaturom sjediti i pametovati kada se treba nesto uraditi nikoga nema!Treba da ste zahvalni da covjek kao Nedzad Ajnadzic sjedi na mjestu nacelnika i rasporeduje novce prema svima,podjednako.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
https://depo.ba/clanak/79566/ajnadzic-je-1992-iz-lukavice-porucivao-da-ce-spaliti-pojedine-opcine-ako-ijednom-njegovom-vojniku-jna-bude-falila-i-dlaka-s-glave
Najvažnije je da se sanira zbog sigurnosti svih oni koji prolaze ovom dionicom. Sve pohvale Općini Centar i načelniku.
Naravno da Općina Centar brine za sigurnost svojih građana pa želi na vrijeme da sanira rupu kako bi se građani osjećali sigurno.
Kakvim to mentalnim sklopovima i pozitivna vijest smeta? Aplaudiram prvi. Sto? Rupa blizu pjesacke staze, tu sa malim hodam i treba da negodujem sto se eliminira realna opasnost?
Pa mogli su za te pare bar dvije mašine angažovati. Sljedeće sedmice dolaze padavine i minusi. 🤷
Dobro je da su se našle pare prije zime i počelo sa saniranjem pukotine, do iduće godine bi ostali bez parka.
Svima nam ne u interesu da se rijesi prolom i ne predstavlja nam vise opasnost i neko cudno iscekivanje da se nesto desi
Bas lijepo da ce se sanirati ova rupa i da nam vise nece biti potencijalna opasnost
Super da se konacno pristupilo sanaciji ovog proloma tla.Bilo je nekako cudno proci tim parkom a znati da postoji neka misteriozna rupa za koju se ne zna ni odakle ni kako je dosla tu
Sanirati naravno treba.To je krajnji korak koji svima nama ide u prilog
Meni je jos veca misterija da ovi dusebriznici negoduju i pljuju sanaciju rupe koja nam je svima konstantna opasnost kako za nasu djecu,ljubimce,tako za sve nas!Uzas kakvog ste plitkog razmisljanja kada vam sanacija proloma zemlje budi negativne konotacije u vama!Valjda nam je svima cilj da se osjecamo bezbijedno i sigurno kada koracamo svim milimetrima grada!
Jako dobro da se pocelo sa radovima,kvalitetna sanacija ce sigurno trajno rijesiti problem i omoguciti sigurno kretanje gradjana.
Treba realno sagledati stvari i shvatiti da nam rupa u stanju u kakvom je trenutno,donosi samo strah i razmisljanje sta i kako dalje.Ovo je samo logican korak stvari da se,nakon sto se toliko vremena vrsio monitoring,nakon sto su se vrsila ispitivanja,istrazivanja.Prosli su mnogi strucnjaci i dali svoje misljenje o misterioznoj rupi u parku i svi su dosli do istog zakljucka-a to je da je sada vrijeme da se rupa zatvori i sanira.Sta je tu lose i nejasno?!
Najmanje sto se moze uraditi jeste sanirati rupa koja predstavlja stalnu prijetnju gradanima koji prolaze tim dijelom grada.Bolje je uvijek bilo sprijeciti nesto nego to nesto lijeciti.Hvala Opcini Centar sto ce nam svima uraditi uslugu i sanirati cudnu pojavu
Nadam se da ce sanacija dodatno osigurati ovo podrucje i da vise necemo imati ovakvih pojava bar u ovom dijelu.
Nista nije moglo ukazati na to da ce se rupa pojaviti,da ce tlo propasti i da ce se desiti havarija.Takode ne mozemo predvidjeti niti sacuvati sve gradane koji prolaze tim dijelom.Krecu nam magle,padavine,ovdje se treba sprijeciti veci incident i ne daj Boze ozljede nelog djeteta ili covjeka,jer to je trenutak jedan.Nista nije vrijedno tog strahovanja.