Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja važit će poslije izbora
2. oktobra Izbori. 3. oktobra novi harač.
Samo gulite stoku, N0R0D ZN0
Dva dana pred obračun plata oni mjenjaju propise.(ovo nema ni u Ruandi). Pa idioti prije nego se donese (pa nakon 20 odnese/zamrzne) neki propis valjda se dobro promućka glavom. (ako je imate). Treba rusiti vladajuće stranke na slijedećim izborima .
pa valjda su izmjene i dopune stavili van snage, a ne citav pravilnik...
Generalni štraj pred izbore ! NEma druge. NEk se i borci pridruže. A ako SDA smeta generalni ETO NEK UVEDE sad povećanje poreza i akciza, NEK OBRADUJE svoje glasače cijenama većim neg na moru sured sezone. I sve bi htjeli da nam ga slože, I DA IM NE UĐE, tj da na izborima pobijede !! Mogu msilit kad im TV kuće bez plate slože komentare generalnog štrajka !!
ISTJERAJMO POLICAJCE IZ POLITIKE I POLITIKU IZ POLICIJE. Vidi samo gloooooove policajcu premijeru tuzlanskog kantona. Međida KReso iz SDA je omogućila komesaru dileru Rami da uživa u otočnim rajevima mjesto u državnom zatvoru. Još ćemo mi poželjet meku islamsku DIKATATURU Erdoganskog tipa. !! ZApamtite šta vam kažem !! ODmah sad povećanje poreza i akciza !! NEma nikakvog odlaganje i šta ima sindikat sa time ?? Neka poslodavci ispunjavaju svoje obaveze ILI NEK OTPUŠTAJU. PRIJE,NE NAKON IZBORA.
Poslje izbore bukvalno uzimanje ljudima iz usta
jeli ovo objavljeno u SL.novinama FBiH zna li neko? treba mi ta informacija
EDHEME MARŠ ! NEk danas uvedu sve što hoće AL NEK IZBORE U OKTOBRU. PA ćemo vidjeti hoćel ubuduće uvoditi nove poreze za povećani broj svoje rdobine i švalerki uhljebljenih u državnom aparatu. AKo bi neko u sindikatu smatra POBJEDOM što su povećani porezi odloženi dva mjeseca TAJ JE UMOBOLNIK ! Onda mu može povećavat poreze na taj način do smrti. HOĆEMO SAD ODMAH POVEĆANE AKCIZE na gorivo da glasače nakon povratka sa mora dočekaju cijene BENZINA VEĆE NEG U EU, uz plate 10 puta manje !!
Ako psi imaju u BiH ista prava kao u EU , NEK IH KONAČNO I RADNICI DOBIJU !! AKo neće borbom nek DOBIJU NA IZBORIMA. Glasajući protiv bandi na vlasti !! Plata radnika u EU je DESET puta veća neg u BiH radnika, ZA ISTI POSAO !! AKo bijedno živi , to je zato što ga prebogate vjerske zajednice i lopovoi na vlasti organizovano i potkradaju ! Ovdje svi organizovani ! JEL I RADNIK ? OSim radnika, ON NIKAKO NE SMIJE BITI ORGANIZOVAN !!
Jeste li primijetili da za zapošljavanje svoje djece i rodbine ne traže ŠTELU OD SINDIKATA i u fimama koje su svojim (ne)radom dovele pred stečaj kad će je otkupit isti za male pare ?? I u adminitraciji koja služi za oprezivanje sirotinje i za svoje širenje a stalno lažu da neće više zapošljavat ! Usotalom kako se to dva sindikata ne smiju UDRUŽITI, a vjerske zajednice MORAJU pod prijetnjom međunarodne zajednice ?? ZAšto se IZ ne podijeli na GRANSKE odjele. U katoličanstvu ima grana kolko hoćeš!
treba izbore održavati svake godine
vjeruj da treba. To bi bio manji trošak od njihova nerada i sto pokradu između izbora sada
kod indijanaca se svake godine bira poglavica. kažu da čovjek za godinu pokaže sve što zna@Jinxie
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa ja, od izbora. Nece ni da kamufliraju to sto rade, toliko ih boli racku
Domaće educirane prostitutke se sad dogovaraju preko Twitera a političke preko DOMA NARODA !! I leđa svog granskog sindikata , kojeg glade samo NEPOSREDNO pred izbore kad ono i sindikat pokazuje KUVET :). Evo im od sada pa ubuduće moj, pa nek ga glade do mile volje ! http://www.avaz.ba/clanak/247813/istrazujemo-prostitutke-se-reklamiraju-i-pronalaze-na-twitteru
Pa jel vi vidite da su radi onoga čime se bijednik bavi, FADILU stavili FLASTER preko usta, pa ga čak i z SDA posprdno zovu MANEKENKOM !
ovi su gori od KUGE
Novim akcizma i porezima će vraćati kredite MMFu ! Samo treba da im još ovi izbori glatko prođu ! Gotovo je , ne dajte da vas obmanu, nemate više šta da izgubite osim svojih života, a ONI imaju itekako !!! Odmah uvedite akcize neg izgube izbore, proptestvujte protiv kredita MMFa, pa će najzad biti udareni i peMzioneri, motorna snaga troglave AŽADAHE pa onda najzad i borci i vjerski službenici koji osim administracije žive KO BUBREG U LOJU, dok vi tražite šta da jedete u lica svog ZNOJU !