Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast :)
...ebo li vam Turci i te ahmedije na glavi vise ma.ter i djecu maloljetnu...narod vise skapava od gladi i bjezi glavom bez obzira odavde da bi kroz 10 godina iole nesto stekao... dok se vi ljubakate i javno se.xualno opcite po tv-u vise sa tim turcima iz dana u dan... neka doce oni vama glave vase opet ko sto je to bilo 92--.... pusit ce te vi opet zbog tih turaka grijehe! glupi MOŠNJO!
popusi ga svima njima,latine
ne brini ti Lejla...zbog ovih Turaka koji nas vole samo ovako radi paznje medijske...glabat ces ti Lejla opet cet.nicku kitu nasilu...i primati ga u sve rupice kad dodju...a Turci po obicaju ce opet okrenuti glave... dok god mi Bosanci ne skontamo da su to samo jedna velika gamad i barbari koji gledaju svoj interes nama bolje nece biti!!! gdje bila turska 92-godine???? a moja Lejla veze ti nemas"!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)