Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Važno je da je www.kan.dahar-x.com sklonio s naslovnice vijest da MajMoončić Inzko u ponedjeljak kapitulira, a s njim i sva fašistička reketaško-crnokošuljaško-mesarska bagra na čelu s najvećim fašistom na ovim prostorima nakon Miloševića, Zlajogluom Gulagumdžijom. Samo vi, male đoge & bakiri & šagolji nastavite istinu stavljati pod tepih, daleko ćete dogurati na tih vaših 24 posto!
Kada bi se išlo na ukidanje nacionalnih stranaka, tko bi predstavljao Bošnjake? Od SDP-a koja je šovinistička, sve bošnjačke stranke su nacionalističke. Nije bitan naziv ili program, nego njihovo javno djelovanje... Dok se Bošnjaci ne riješe mržnje, osvete, nerealne i kratkovidne politike, nema napretka u BiH. Na lošim temeljima se ne zida nikakva građevina! Obračunajte se sa svojim \"fašizmom\" da bi mogli graditi normalnije i sretnije društvo... Ovo je zemlja svih nas, a oni kojima je \"tijesna\" neka se vrate u Sandžak i na Kosovo, jer su od Sarajeva napravili novi BRONX...
Gdje li je onaj Jovic. Kad sam se vec nakanio da ispunim sve ove zavrzlame oko ulaza u komentar, jeli to ogranak one \" udruzene zlocinacke organizacije\" prepoznate od medjunarodnog suda u Hagu. Konc. logori ubistva zlocini svake vrste. Umjesto da se kriju kao zmija noge, oni se reorganiziraju? Skocit ce im na nos kad tad dok god ih Covic organizuje?!
Pozivam građane BiH da dignemo glas protiv svih nacionalnih stranaka,tj. za njihovu zabranu jer po svojoj prirodi dijele ljude i stvaraju antagonizme sasvim iracionalne i nepotrebne. Ovog Lovrinovića nažalost osobno poznajem.
Pa ovdje je vise clanova SNSD-a nego HDZ-a
Želim im puno sreće . Bog!