Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda dodje i kaze rezolucija nije uredu jer demonizira srpski narod i stavlja kolektivnu krivicu
Tacno i onda se bune nismo kao mi...niste, nena moja rahmetli je...
Postoji zakon, postoji dokaz samo treba izvršiti zvanicnu krivicnu prijavu i tuzilastvo se mora očitovati. Evo vam prilika vi koji pricate o patriotizmu i postovanju zakona.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
i ovo mi bosnjaci finansiramo
Govno osudit i udaljit iz oruzanih snaga
pohapsiti stoku i zatvor po 3 godine, poslije im zabraniti bilo kakav rad u javnim ustanovama, hajde SIPA, hajde tužitelji, radite svoj posao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa ko je ovde budala i ko koga pravi budalom--čovjek kaže,nisam odao počast---a mi svi gledamo sliku kako odaje počast---ko daje ovakvim ljudima visoke funkcije i postoji li ikakav zakon u ovoj državi da se ovakva bagra rigorozno kažnjava
Ovakve bolesnike istjerati iz oruzanih snaga pa neka traze neku drugu vojsku koja velica zlocince! 🇧🇦 Armija BiH mora biti visenacionalna ali prije svega profesionalna i visokomoralna!
Mladic jest kao srpski oficir bio najodlucniji,najabiciozniji, i najhrabriji.Ranjavan na prvoj liniji,u akciji Breza 94.Logicno je da mu se dive,ali moraju i znati da je on u toj borbi okrvavio ruke,podobro. Poklonite se Milanu Tepicu,nije problem.Covjek je istinski heroj.
Kerovi, ovo je alija dozvolio
Odmah ih treba skinuti sa pozicija na kojima uživaju visoke plate Bosansko Hercegovačka novce.
Dokaz da su i Srbija i Hrvatska učestvovale u agresiji na Bosnu i Hercegovinu jeste sam čin potpisivanja Dejtonskog mirovonog sporazuma. Zašto su potpisnici bili državnici, predsjednici Hrvatske, Srbije i BiH, ako je u BiH bio građanski rat? Onda bi valjda sporazum potpisivali, Alija, Boban i Karadžić?
Bager i treba srušit
Hebo Vam Ratko u teskim patnjam sve najmilije u paksu.Ovi cetalji zaista hoce nastavak.
Neka, neka. Da znamo s kim živimo. Da slučajno neko ne bi pomislio da sada nisu radikalniji 10 puta nego 90ih i sve ama baš sve opet uradili.
A da li ce nakon usvajanja rezolucije ovakvi postupci bit procesuirani i kod obicnih ljudi, fizickih lica? Da li ce svi spomenici ovim krvolocima u BiH sto se nalaze biti sruseni i unisteni ili ce i dalje raditi ko sta hoce? Hocemo li ispasti toliki papci pred svijetom kad oni priznaju genocid i kaznjavaju njegovo negiranje, a mi te spomenike itd presucujemo?
KOJA BOLEST, NIJE NI NJIMA LAKO, ZA OVE NEMA DIJAGNOZE, VALJA S OVIME ICI POD ZEMLJU
Rezolucija o genocidu je bitna bas zbog ovog veličanja ratnog zločinca kojem je na najvišem sudu UN presuđeno za genocid. Jel sad ovi slave Mladića zbog zločina ili zbog stvaranja RS bez obzira na zločine. Projekat genocida je stvaranje RS i to ovi sto slave potvrđuju i dokumentuju
rezolucija i treba da obuhvati sav srpski rod jer i oni koji cute podrzavaju ovakve stvari
Eto vam Ustav i Dejton šta su donijeli.
Ima eto materijala za najmanje za tri godine zatvora. Eto odma mogu podnijeti krivičnu prijavu. Kad se jedan kazni drugi to nece raditi sigurno.