Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izašo malo da vidi djevojcice u kupacim kostimima
De malo napišite kakav članak o ovim 'kafanama'i kafićima, po Sarajevu. Šatro fiskalizacija a niko računa neda. 80 posto kafića, ljetnih bašti, zelenara, klubova, frizeraja, itd, itd rade na crno. Inspekcija fakat ništa ne radi, ili ne smiju? A gazde se šepure u novim BENGAMA, MEČKAMA, ĐIPOVIMA, pa nije ni čudo što propadamo. Neka nama kriminal cvjeta, penzije i plate od 300 maruna nisu bitne. Bitno je da 'GAZDE' idu u Tursku na ALL INCLUSIV'. FUJ DRŽAVO LOPOVSKA. SAMO LOPOVLUKOM SE OVDE TREBA BAVITI, OVDJE GA POŠTEN GLABA!
e jbg mistic, sad si mi s*** i kahvicu jer tek sad skonto svaki put kad narucujem pitaju "bijelu ili crnu" a ja uvjek "crnu", haman to oni bukvalno shvate, E od sada samo pijem "bijelu".
ahaha! Dobra ti je ta.
je li se bućno malo?
ma k--c bucno, nije ni platio ulzanicu