Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto Covicu pa im ti budi pocasni gost u NSRS.
Milanović i Čović upravo izjavili da se gradonačelnik samo šalio malo i da je cakani gradonačelnik.
@TheMarlboroMan I ovo je Bosna i Hercegovina.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Koje godište je ovaj dečko? Kaže:"Kad se sjetim..."Čega se on može sjećati, samo poslijeratnog perioda. Bolje neka se sjeti stratišta oko Prijedora.
Pa dite nije to ništa čudno jer se oni još nisu pomjerili od 1389. godine, godine u kojoj su bili poraženi na Gazimestanu a to slave kao veliku pobjedu. To mogu samo Srbi.
Je li to stav cijelog naroda? Ako šutnja bude odgovor, što će i biti to jeste. Sve da jeste bilo zločina, on je vezan uz nepokajanog zločinca,baš kao u ovom ratu od strane tog naroda koji sad o drugim piše kao zločincima, kao da su to oni sad, a ne tamo neki iz prošlosti i to neki ne na ono na što se obrušava.
Inače ovo su drugovi i partneri od Dragana Čavića, najvećeg hrvata😂😂😂
Ja sam katolik iz BiH,da ne bude zabune! Mogu vam reći da ste itekako u pravu g. Kavaćević! Čovjek je rekao istinu, mada je bilo i svećenstva uzoritog, plemenitog, kao što ima i danas, ali su oni razbacani po malim župama, ubijani su TAD jer su vidjeli i znali da je bilo kakav teror nad nekatolicima neprihvatljiv, pa su ih odmah etiketirali kao veleizdajnike! Mislim da ni danas nije ništa bolja slika, svi smo mi isti, nema nas bez grijeha!!
Samo cekam onu klasicnu izvlakusu "to je izvuceno iz konteksta" hahaha
Čović podržava ovakve stavove. Samo mu ne diraj milijarde KM a narod i praznike ko j...
Imal ze coviću da čuješ ovo
Prvo kabas, pa onda sapun.
nisu svi u stanju jedno misliti a drugo govoriti. ovaj nije nikoga napao ni uvrijedio, no je rekao što misli ili osjeća. njegova je greška što nije dorastao političar da jedno misli a u prigodnom trenutku drugo kaže. a da li je istina ili laž to što kaže, to nikoga i ne zanima. zar nije daleko strašnije i opasnije čovićevo licemjerstvo od njegove iskrenosti.
Sta kaze dragan čimbenik?
Zato vas voli Čović
Opet ga covic vise voli nego bosnjake
Nista se ne sikirajte, sve ce to covic progutati sa onim svojim korupcijskim odvrarnim kezom i pozeliti vam da cuvate eres
Sramota na sta su ovi Srbi spali zadnjih godina, pokopase sami sebe
Frajer ima 156 lajkova, to je zabrinjavajuće,