Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli koji debil moraš da budeš pa da ti ovakav đikan bude idol...heroj a kenja u pelene...heroj a ubija djecu, heroj a granatira civile, heroj a pali kuće, heroj a krije se u mišijoj rupi....
@FreeFlowFlawa....sanjaš Nasera to je dobro a kad sanjaš Nasera ujutru imaš pune gaće đikane
@roleruler Samo trebas biti srpski nacionalista
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mjenjaju da mu ublaze kaznu.... po prvilu trebao bi uza zid da ide a ne zatvor .. a ovako nalaze ljude sklone velikim silama i Relativizaciji zlocina po Sanu metodama... tako su i bosnjacku tuzbu Reviziju .ebali a glupavi Bakir i njegovi glupi i nepismeni savjetnici i NEpravnici, ne predvidjajuci okolnosti dogadjaja pustili su da crnadak i ivanic izlobiraju i ubijede SUD da je agemt ne vazeci i ako je Odluka o tome na snazi i sada... koji glupani.. i onda se pravdaju..
ma treba ga preparirat i gurnut negdje u kukuruzne da bude strašilo
Sto su ti geni! Digo ruku ko na stecku "bosanac dobri covjek'
HEROJ KOJI JE DOBIO EPITET UBIJAJUCI I SILUJUCI NEJAC. NIKADA U BORBI NISTA DOBILI NISU, A OVAJ ZLOCINAC JE DAVNO SVOJE ODSVIRAO.
Kcerka mu se roknula zbog njega, majku jb'o ludu, i nista. Kad je to do u srz monstruozno, pokvareno. Ali hvala mu na vjecnom etiketiranju Djikana kao monstruma. Hvala mu. Zahvaljujuci njemu RS ima rok trajanja.
ubi se ko praljak stoko
Za takvo nesto treba imati muda i obraza.
izlazi za tri mjeseca eno sin Darko mu juce prica na tv
usro' se srbin smdljivi u gace.
Naš Ratko 😢❤❤
Najbolji komentra rata je dao otac Branka Đurića 1992. godine kada je pitao sina "Ko nas ovo granatira, jel naši?"
Zivio dabogda 130 godina i gram po gram odpado ti od tjela.
e eto dizu spomenike i brukaju narod posteni..sportasi,biznismeni,politicari..samo da budu popularni i kontra istini..
skocila cijena pampersa na njujorskoj berzi
Posranko, usranko. Da li je njemu zamijenjen pampersić od jutros??? Nešto vonja na daleko.
Kreće silna vojska na njegov spomenik u Kalinoviku.... nešto mislim malo ih je 😂😂😂😂😂