Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa Stranka ce upropastiti SDP i u Sarajevu,oni su im kamen oko vrata,jedva presli izborni prag,a kroje pilitiku cijele koalicije.To su ti udbaski agenti koje je Srbija ubacila da rasturaju jedinstvo Bosnjaka.SDP ako ne formura vlast sa SDA na drzavnom nivou to je kraj SDP-a.
@AjTinkz bravo, i ja sam za to da se i HDZ smjeni i da mi Hrvati sklonimo ove koji rade u tuđem interesu (u prevodu rade samo za vlastitu korist) i da napokon dobijemo neka druga lica u politici koji će naravno branit interese Hrvata u BiH ali i radit na boljitku svih jer ako je jednima dobro automatski je i drugima. Ovaj mandat će morat sa HDZom iduću već je pitanje. Mi smo morali glasat za njih ali više ne.
Sda je karcinom bh drustva i treba je poslati na smetljiste historije!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam nimalo razocaran... Boska je naposlijetku politicar... kao i 90% njih ima pravo na neku svoju samovolju... koliko god bosnjacima ovo izgledalo kao izdaja ona je jednostavno između pripadanja partiji i svome etnosu odabrala da ne izda hrvate... zato je ovako lezerno i odbacila 'nasu stranku'
Pa stabi ti si 14 ruka sda pa ti niko nista ne govori
Ovo je jasna poruka i NIP-u
A Forto sve aminuje, fuj , ko imalo normalan moze bit u toj stranci
Svaka čast bidonu dobro si skontao, trebalo ti je koja godina nakon izbora gdje je u vasim ocima bila kao kap vode na dlanu
Zbog te tu ke ne glasam vise za NS
Tako je Zalihiću.
Seljacine ne mozete preboliti Sarajevo.Nikad vise.
Boška Čavar = Dino Konaković
Tako reci, to svi znaju osim ovih u našoj stranci koji nemaju poima ko im je sve član stranke a vjerujte tek je poćelo.....
U NS su se uvukli 'elementi i 'faktori' i dok ne odrade za svoje nacionalističke mentore što moraju, neće izaći. Boška je završila posao.
"U gradskim institucijama trebaju biti istaknuti isključivo simboli koji predstavljaju ovu državu, grad i sve njegove građane, a pravo svakog čovjeka je da upražnjava svoja vjerska i druga osjećanja na mjestima predviđenim za takve stvari" dali to znači da zamotani nemogu tako dolaziti na poso jer je to čisto vjersko obilježij?
ja i
Pa vi ste bešlića ustoličili za gradonačelnika isto kao i kordića, gori ste od nijh, oni makar javno ruše sve državno, a vi ih podmuklo svesrdno podržavate 30 godina.
Jos jednom se pokazalo ko je NS.
A vi opet u Koaliciju sa NS koja bi prodala i drzavu i narod radi Fotelje