Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li ista da vas ne ometa da vozite.
Uvijek nesto nije uredu. Prvo sto su jutros pustili jedan tramvaj, on na Stupu dosao krcat i kako da pokupi ljude sa ostalih stanica. Onda jos prestanu raditi.
Ne ometaju odvijanje tramvajskog saobraćaja, pola grada odsjećeno od tramvaja.
Kako se nesmetano odvija saobracaj kad evo tramvaji ne rade j.bem vam sve sto imate neradnicko...m.ajku vam j.bem treba vas zapaliti sve
Haha GRAS je ocito najisplativije ugasiti kao firmu jer ovo vise normalan covjek ne moze razumjeti
Ne, radi problema sa vodosnabdijevanjem smrzle su se cijevi koje su isparavale u kontaktnu mrežu GRAS-a, radi čega je politički odlučeno da kanalizacione cijevi moraju biti izmještene od tramvajske pruge, pošto komunalci iz PARK.a nisu na vrijeme posadili proljetno cvijeće koje bi zaštitilo šine, koje su korodirale radi blizine telefonskih kablova.
Do Ilidze padala kisa a do Bascarsije izolacija ??:)))
Pozdrav "građanima" iz ravnice!
Jutros na posao, i na stanici zadnja vrata se ne mogu zatvoriti. Tramvajdžija viče: gurni ta vrata! Ne moram se svaku stanicu derat! A sa vrata mu odgovaraju: izašo je momak! A on odvraca: haj ti jarane, ne mogu krenit.... Da smo kakvi ko što nismo, prevrnuli bi tramvaj sa sve vozačem
Boze dragi ja nisam vidjela vecih neradnika i za***anata od ovog grasa. Svaka moguca sitnica njima je razlog za kolaps i taj kolaps nekako uvijek bude u udarnom terminu - ili ujutro ili poslijepodnevna spica.
@Vučko95. Al' zato crne uniforme? Eeeeee... Kad ih vidiš kako se raskreče na stanici i nešto važno tabire, čisto ti žao onog naroda u Palestini što nemaju tak'e lumene, pa da se vec jednom riješe belaja
Podrska GRASU!
@Dongold ti sunce pametno, lijepo kad ujutro u pola 7 krenes kod doktora, pa te pored zdravstvenog problema i vlastite muke koju nosis na plecima godinama, doceka jos i grasov nerad pa po ovom jadu i cemeru, puzes pjeske jer nema ni slobodnog taxija ni nicega, onda i dalje podrzavaj neradnicku bagru!!! Jasno!?
Da Bog da izgorili...haram vam svaka marka za kupon
@haznadarevic.amar Amin
Vazda belaji.