Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PITANJE ZA OVE STO SRBE NAZIVAJU SMRDSKA I SMRDI-KAKO OBJASNJENE IMATE DA VOZILI AUTOBUS KOJI IDE ZA SARAJEVO ;SANDZAK ILI TURSKU TAKO SMRDI DA SE U NJEMU NE MOZE SJEDITI-MOLIM ODGOVOR KAKO TO DA SU LOJAVI MUSLIMANI TAKO CISTI AVAGON ZA TURSKU ILI SARAJEVO SMRDI DA U NJEMU NEMOGUCE DA SE SJEDI-UNAPRIJED HVALA NA OBJASNJENJU
@ japanac potpisujem, samo nece biti lako jer su oni i njihov ogranak SBiH previse zarazili sve segmente drustva. Treba ih smjenjivati na svim nivoima i u svim javnim preduzecima, retardiranoj administraciji itd, a to je Don Kihotovska borba zato je varijanta noge iz ove drzave meni za sad jedina realna opcija,
Upravo glede vasheg takvog civilizaicijski neodgojenog china, nehumanosti, i mrzhnje prema vlastitoj inteligenciji.. doveli ste danas drzavu na rub propasti, srama, kriminala, i imate Srbe i Hrvate i nezadovoljne Boshnjake.
Osobno vi Bosanci SDA i vjerski rijasset i meshihati, izdajnici ste svojeg naroda.. Snosite povijesnu krivicu i sram,. zbog zlouporabe prava i svih mejdunarodnih prava za izbor pljachkanja finasija humanitarnih dobara. Vi ste sami izdali potpisivanjem Djetona vlastitu drzavu. Sami ste izmislili umjetnichke profile wehabija.. s kojima kasnjie trugujete i pokrivate unutarnji kriminal medjunarodnih razmjera.. SRAMITE SE BOSANCI IZDAJNICI.. zao mi je postenog boshnjachkog naroda.. zaista!!!
PA STA ;COVJEK JE SVOJE ODROBIJAO I AKO NISTA NIJE BIO KRIV NITI JE NEKOGA UBIO VEC JE OSUDJEN STO JE SAMAC ODBRANIO OD HRVATA I MUSLIMANA-MJESATE BABE I ZABE -A SULJO SE BUNI JEL JE NJEGOV SAMAC U PITANJU A NE SJECA SE DA JE AKREP ALIJA KOJI JE ZRTVOVAO MIR ZA ISLAM BIO ISTO IZ SAMCA
Svaka cast Stranci demokratske akcije i gospodnu Tihucu!
Jedina je SDA reagovala po ovom pitanju, a Tihic je jedini politicar koji se bori za individualna prava ne koristeci pritom huskacku retoriku nego samo cinjenice.
Ovo udruzenje haraclija poznatije kao SDA jos uvijek obiljezava naknadna pamet i zakasnjelih reakcija. I za ocekivat je da nepismenjaci koji su uhljebljeni na drzavne jasle po kriteriju podobnosti nisu sposobni da predvide nesto vec kada se sve zavrsi onda bezuspjesno pokusavaju ispraviti krivu Drinu.
Zanima me da li bi SDA reagovala da se ne radi o rodnoj grudi Tihica.