Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ezdepeovcima,,,ova godina je trijumf nad svim ostalim nehljebarima...
ZASTO SE JA NE MOGU OTETI UTISKU DA SDP BIH RADI ISKLJUCIVO PROTIV ONIH KOJI GLASAJU ZA NJIH, ZNACI BOSNJAKA? NIJE LI ONAJ SRBIN DOGRADONACELNIK SARAJEVA ZIVANOVIC KOJI JE KRITIKOVAO SARAJEVO CLAN SDP BIH? DA LI SDP IZDAJNICKOM POLITIKOM IZNUTRA OTVORIO NOVI FRONT PREMA BOSNJACIMA I TAKO SE PRIDRUZIO ANTIBOSNJACKOJ SH-HS KOALICIJI U RUSENJU BIH? ISKRENO, SDP BIH SVE VISE I VISE RADI PROTIV BOSNE, ZA NIKAKVU BOSNU SE VI NE ZALAZETE, TO BOSNJACKI CLANOVI SDP BIH SE SAMO ZAVARAVAJU, A STO SE TICE SH-HS KADROVA SDP BIH, ZNA SE, U KLJUCNOM MOMENTU SLIJEDI NOZ U LEDJA BOSNI I PRIKLJUCENJE ANTIBOSANSKOJ KOALICIJI.
Ne vidim svrhu ovakvih saopcenja osim da nas nerviraju.
@ axa \"Mi smo dobili jednu iluziju o nezavisnosti a u faktičkom smislu vratili smo se 50 godina unazad\" Jaka i 100% istinita, kapa dole majstore sto si je objavio.
MUHAMED FILIPOVIC Prvog marta 1992. godine na referendumu o nezavisnosti BiH 64 odsto građana dalo je svoj glas za državnu samostalnost zemlje. Deset godina poslije, u otvorenom razgovoru za Dane, Muhamed Filipović kritički analizira pravne, političke i historijske učinke događaja koji je utro put međunarodnopravnom subjektivitetu BiH. I ratu \"Mi smo dobili jednu iluziju o nezavisnosti a u faktičkom smislu vratili smo se 50 godina unazad\"
Hadzic ima u svojoj Opstini u kojoj sprovodi urbicid, parkove pretvara u limene hale i sve to dobro naplacuje dio teritorije na kojoj ne moze odlucivati i koja je pod jurisdikcijom Kraljevine Saudijske Arabije. Damire djeluj lokalno mani se pitanja na koja ne mozes uticati.