Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire jebi nas jos 30 godina !! Ti si kralj pornica !!
Www.bakirhamster.com
Ovladali su svim resursima u državi, tako da ova priča oko inspekcija i inspektora je smješna, normalno da su to sve stranački pijuni
Zasto bi neko imao tu privilegiju da 40 godina vrsi mobing nad uposlenim. Kao sad bice politicka imenovanja, ovo samo talmtovano glupa osoba moze reci. Danas nisi u stanju proci na konkursu za najnize mjesto u drzavnoj sluzbi, ako nisi u nekoj partiji, o rukovodecim mjestima je suvisno bilo sta teci. Pametnom je i isaret dovoljan.
Moj TTi i ostala ekipa, vi definitivno pojma nemate o bilo cemu. Sada je situacija daleko gora, na nacin da svaki ministar formira svoj kabinet i radi sta hoce. Po defaultu su svi prethodni losi momci i onda smo na pocetku svake 4 godine. Kako nam je lijepo vidi se cim se prodje tabla Kanton Sarajevo, uzas, jad i cemer.
Nastavak ove serije "Novi zakon o drzavnoj sluzbi" jeste prosirivanje bijelog hljepa na sekretare, rukovodioce i slicno...
Uasto dopistiti nekome da 40 godina vrsi mobing nad uposlenicima. Hitno ovo izglasati pa neka se i oni uozbilje po potanju svojih funkcija, jer su sad zasticenji ko medvjedi, a sitna buranija samo ispasta.
prashina u oci.....isto ko i ona ukidanja nekih agencija a samo ih prebacili iz kanc u kanc a sve drugo.ostalomisto
Dobro je kad priznate da vam je NEPOTIZAM unistio kvalitet rada Federalnih institucija,a sada se pobrinite da zatvorite vrata istim tim nesposobnjakovicima i maminim i babinim sinovima.
Da nije sutra dan žalosti radi ove lopovske koalicije ?? NE smiju da sutra objave dogvor nego dok se malo smrt rudara a još prije njihova LIČNA ODGOVORNOST ZABORAVE nakon što se na dženazi na pitanje REISA: HOĆEMO IM HALALIT ? U horu zagrmi HOĆEMO !! E nećemo ***o im mater lopovsku !!
HAris SIlajdžić obećao 50 000 zaposleni ako mu se da da napravi branu na NEretvi. BRanu mu nije dao Fahro, al je Fahro već dao BAKIRU NEZAJAŽLJIVOM KLEPTOMANU ( citat sa naslovne strane FAhrinog AVaza) izgradnju naselja buroj gdje je on obećao 100 000 zaposlenih, pa ga stranački kolega KEnjac ispravio 50 000 a još 50 000 kad dobije izbore 2018 !! EPILOG: Silajdžić je pobjegao u Tursku od strateškog partnera koji ne sudi ko što se sudi našim političarima, NEG PO KRATKOM POSTUPKU. To se Bakiru neće sigurno desiti ! NAime on će na kraju BJEŽAT U ABU DUBAI gdje mu strateški partner tvrdi da mu je BAkir sve sredio u BiH ) :))) Ova bijedna zemlja treba u par narednih godina, a najdalje je do 2017 biti potpuno uništena. OVi se dogovorili da sad pokradu šume prodaju telekom i Elelktroprivredu i bjež na sigurnu teritoriju.
ovaj bi zakon podrzao samo da mogu vidjeti kako cinovnici drhte svake cetiri godine. naprimjer u tuzli, one babetine po opstinskim uredima.
Turci poserem se na Bosnu!
OPET ĆE NA SLJEDEĆIM IZBORIMA FAHRO PISAT DA JE ZLATKO KRIV !! Al nek više ne laže na BAkira, momak je NEPATVORENO ZLATAN ! Ovdje će se sad zaposoliti 100 000 novih stranačkih ljudi, koji će u kabinetima držati Bakirove, Fahrine i Draganove slike. A možda se promakne i pokoja DODIKOVA !! Sad kad su predizborne tenzije SPLASNULE !! Interesantno da EU KAO USLOV pristupa UNIJE NE PSOTAVLJA RAZVOJ PROVREDE I ZAPOŠLJAVANJE !! A psotavlja milion drugih koji se naslanjaju na zappošljavanje !
ovo je kao u big brotheru samo nema jb zato jb sirotinju
Čovjek opasnih namjera ŽELJKO KOMŠIĆ. NAslovnica Avaza, ŽEljku curi crvena krv sa iskeženih očnjaka, al tu je u centru slike supermen FAhro da ga baci u ambis. ONA galantna ponuda Fahrina Bakiru Lopovu je bila da on prihvati sve ove pozicije koje će Novalić OSLOBODIT 100% ( sjećamol se ovog slogana) za njega to jest za bolju budućnost njegovih lopova !!
svi nam govore da smo najkorumpiranija, najnerazvijenija zemlj u evropi, al eto narod opet dao glas svom Bakiru i svom Fahri. Kako narodu objasniti da to nisu likovi koji znaju raditi svoj posao, a posao im je da nama bude bolje.
A gdje će ministri, pomoćnici, savjetnici, sekretari nakon isteka mandata , na biro? Ako je tako, zakon je malo bolji nego dosad, makar će se mijenjati ljudi, dolazit će novi na njihova mjesta, a ne kao dosad da dočrkaju penziju u državnoj službi. Ali ipak mislim da će se ovi nakon isteka mandata samo rasporediti na druga radna mjesta, a na njihova mjesta će doći novi stranački ljudi, i tako gomilati državnu službu dok sama ne pukne.
ŽELJKO KOMŠIĆ !!. Eto đe je ba zapelo godinu dana ! FOTELJE. NAkon ekonomskog sloma zemlje fijaska i završetka mandata HAris Silajdžić ode u TUrsku, Bakir Izetbegović ide u Abu Dhabi gdje je pohranio svoje 4,5 milijarde za naselje Buroj a Fahro leti u poreske rajeve zašto je još prije 10 godina kupio dugoprugaški avion. Čoviću se broj apartmana i vila na JAdranu teško sabire al ga štiti hrvatska Država više od Ante JElavića. Naravno Silajdžićeva partija se zvala ZAgraBiH, Fahrina za bolju budućnost Sandžaka a Bakir se osim razvoja svoga imetka obogatio i izbornim krađama.