Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je Bakir fakat na aparatima. Kako ce pare izvuci za izbore do izbora..
Vladajuca koalicija niposto ne zele da se suoce sa stanjem koji su svojim angazmanom sami proizveli, nego Zvizdic je pun hvale i samo hvale i svakog napredka, za siru pa i EU javnost.
Bitno je da ćete vi njega gurati dok ne prođe. Stoko SDAovska.
Ne razmatra se smanjenje primanja parlamentaraca, kao najveceih u regionu, niti, smanjenje administracije, jer to su vecinom njihovi rodjaci i stranacki jarani pa pored sto se iz budzeta izdvaja 560 miliona za "borce", a ti borci je sirok i sumnjiv pojam, a znmo, da ih ima vise od pola lazni, i to ima svoju svrhu jer su to sve glasaci. Pa 1601 bor. udruzenje, ni to ne smeta. Pa treba to podmiriti, pa akcize su tek pocetak, a trebat ce jos.
uvedite akcize na sex
Kakv ba seks ah gluho bilo kad je to sve rodbina uposlena. Da ti nis LGBT gdje ni puno veće barijere ne predstavljaju niakkvu promjenu !
Ovu vladajucu koaliciju po svim osnovima bih pozelio samo neprijateljskoj zemlji i klasnom neprijatelju.
Fahro upravo izjavljuje da ne treba istraživati poČETNIKA Špirića ali Obavještajnu službu ... ITEKAKO ! Što se tiče AKCIZA tvrdi da za razliku od ostalih stranaka je TEHNIČKOM MANDATU pa ĆE ZNOOO SE glasati ZA ! Fahri preporučujumeo da se prisjeti fijaska Harisa Silajdžića koji se također lagano kofrčio I GDJE JE HARE SAD !
putujuci cirkus BiH parlamenta na celu sa SDA HDZ i SBB