Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne morate čitati tekst slika govori više nego hiljadu riječi.Ovo je naša stvarnost otkako nam \"upališe svjetlo\" i dadoše demokratiju.
...vala baš svijetli...na sve strane...idem ulicom, a sve nasmijana, bezbrižna lica...
Svi smo odgovorni za te ljude,takode se moze svako od nas naci u toj situaciji i trebamo udruzeno pomoci svako u svome dometu.
Pa sto nisi pravio kucu, podrazumijeva se da si sa inzinjerskom platom mogao...moji roditelji su je napravili od radnicke ranih sezdesetih, nisu cekali da se napravi Alipasino i Dobrinja i da im neko udijeli stan... sve bi dzabaluka?
Otkako su odobrili ove nacionalne stranke citava BiH je gerontoloski centar.
Ovo je prava slika zimske idile u BiH, kontejneri svijetle nocu na snijeznoj bjelini, oko njih se veselo okupljaju bivsi ljudi u kapuljacama, jer se stide da ih ko ne prepozna, kopaju, traze bar neku zahrdjalu kasiku, ako vec nema zlatnih,. Neprocjenjivo!
bujrum pred hajfiš, tu imaš pet -šest kontA(e)jneta pa biraj !
zašto im odmah treba baš KROV? zašto ne prvo barem PLAFON? \"krov\" podrazumijeva kuću, a to ni ja ni moja familija nemamo, a evo smo sedma-osma generacija u sarajevu, pra-pra-pradjed došao iz češke kao inžinjer, sve ratove prošli u sarajevu, ja još u onom režimu bio jedan od najcjenjenijih inžinjera u svojoj firmi, a uvijek mi govorili \"ti bar imaš KROV nad glavom, živiš s roditeljima, vidiš ovu belkisu iz goražda ili zdravku sa sokoca, one staniju kao podstanarke, stefan iz niša dvoje djece, pa podstanar\" - a i ja imao imao dvoje djece. i kako tad, tako i danas. sin već ima svoju djecu, a svi smo još uvijek u istom stanu, ja za dvije godine trebam u penziju, a šta treba - biti sretan kad mi sutra mati umre (otac još u ratu otišao) jer će nas manje biti u stanu?
na bosanskom se ne kaze kontejner,nego kontajner,buahahahahhahah
KO VAS J-E-B-E, TAKO VAM I TREBA SVIMA !
ko\' igra za raju i zanemari taktiku završi karijeru ko\'ovj na slici.... vrline kao šro su: marljivost, poštenje, iskrenost vode pravo pred kontejner !
to je nasa svakodnevnica,zakon ih ne prepoznaje ali zato gradjani imaju grizu savjesti zbog nemogucnosti da pomognu jer su i sami na rubu provalije...gledajuci svaki dan ovakve scene sigurna sam da sam u kapitalizmu i demokraciji.....ali zato imamo pse na sve strane i oni su zasticeni ....ne smije ih niko dirnuti, a ne smijemo se vala ni kretati....na ovim minusima snijegu i ledu svasta se moze desiti od izgladnjelog psa...spasa nam izgleda nema
Neka se drzava malo angazuje, necu ih ja udomiti valjda. Zalosno jeste, to svakako.
Psihopate su od čitave BiH populacije napravili beskučnike.