Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja zaista ne znam zasto se ova zena uopste javlja za bilo sta. Na prste jedne ruke mogu se nabrojati sva njena djela, izjave, komentari - uopste ucinkovitost na mjestu predsjednice Federacije u protekle cetiri godine. Nigdje je ni na mapi, a sad odjednom digla se da nesto govori. Da - zato sto joj se fotelja klima i odose visoka primanja. Da se nesto sa narodom desava ona bi sutjela. Sve samo interes i nista drugo. Jednom rijecju - bljak!
kako nije radila? Pomilovala je političare koji su osuđeni zbog raznih pronevjera
dosta nam je turskih serija , a kamoli turaka u bosni. mrš u tursku
cijeli je cijeli k..ac a ne odrezani Srbijaaaaaaaaaaaaaaa do kosovaaaa
muslimanke se pale na purgere da znate i ko nije hrvati pravite se pa derite kako kazu nek se širi vjera isusova bice treci
Ma mijenjat će mo mi naciju po potrebi a u svakom slučaju će mo biti većinski narod,kako god okreneš,na glavu,opet većina.
e ja bi volio da je tvoje dupe u mojim rukama ,pa da vidis kako musa dereeeee,,,
Sta vise pisu o njoj, sta je rekla Kristo, ona nije vise uopste bitna.
DOSADIO MI JE VIŠE OVAJ HDZ I POSTALI SU MI ANTIPATIČNI SA SVOJOM AROGANCIJOM!
Gospođo Borjana, pozivam vas da nazočite sutrašnjem prosvijedu u Zagrebu koji se organizuje protiv stranke koja je i R.Hrvatsku i Hrvatsko pučanstvo dovela na ivicu propasti, ta stranka nosi ime ZNA SE HDZ!!! Pozdrav iz Zagreba!!!
DAVUDE Potomci onih sto su turadima lizali smrdljiva mu.a sad isto rade okupatoru(USA) Ovdje ste enklava u Europi, i pitam se tko ce, i dali ce itko htjeti imati sazaljenja prema vama,kad nestane i ova imperialna sila. Opet vam je sudjeno bit malo Hrvati a malo Srbi,ide to po portebi i po nahodjenju a vi u tom imate iskustvo pa vam nece bit tesko.
Sinko ti komentarises o Muslimanskoj kulturi a nista ne znas o istoj. Da si procitao makar jedan clanak o dolasku arapa u Spaniju i sta je to znacilo u to doba, nebi laprdao gluposti o Muslimanskoj kulturi. A to sto se ti lose osjecas u svom tijelu je tvoj problem. Hrvati i Bosnjaci su imali vrlo dobre odnose no to je proslost. Sada ce te tek da vidite sta znaci biti drzavljanin Bosne i Hercegovine. Pozdrav od Davuda
Ovi gore komentari su ogledalo muslimanske kulture. Poslije inzkovih odluka pokazivate pravo lice.Sa vama definitivno nitko nece da zivi a vi tako\" dobri\"Definitivno ovo sa inzkom vam je pirova pobjeda. Dodik ce raspisati referendum,a poslije sta bude,.........vidjecese........
Bivša predsjednice, Zašto u Kantonu 10 nisu izabrani predstavnici za Dom naroda FBiH? To Vam, kao i braći iz RS, smeta visoki predstavnik. PS. Koliko u Livnu i Kantonu 10 ima obilježja Bosne i Hercegovine !? (Osim na graničnim prelazima - nigdje više. Jel to BANOVINA?
rodjo moj to ti je DEMOKRATIJA!!!!!!
uzimam kesu, uzimam papir... prelazim ulicu, zabacujem kesu XD
Zadnji trzaji separatista u pokušaju.