Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lloyd@ Kaži mi koji je to grad koji su JNA vojnici opsjedali?Što se tiče obrazovanja vaših bošnjačkih vojnika na američkim vojnim akademija mogu da ti kažem da je potpuna neistina,jer to pratim.OS BIH imaju potpisane sporazume sa VA u Beogradu,Hrvatskoj,Grčkoj i Turskoj.Naši idu u BG.A najbolja 4 djaka vojne gimnazije idu u SAD,i još oko 10 studenata u Italiju,Grčku i Rusiju.
Lloyd@ Ja tebe potpuno razumijem,nisi dovoljno obrazovan,zato kad Alija kaže da je jJNA učestvovala u ratu u Bosni to neznači da je tako bilo.Pa dobrovoljčka ulica i zločin u Tuzli su dokaz da se JNA povlačila iz Bosne.Dečko Vukovar je zauzet od strane JNA,a Hrvati ga dobili za zelenim stolom.
Mislim zar se treba biti ponosan na vojsku koja je imala nekoliko stotina tenkova T-84 i kao protivnika imala Muju sa kuburom i u Nike teniskama, Hasu sa lovackom dvocjevkom i u starkama i Dragu sa muzejskim Shermanom? Nemoj Raso zivota ti to zvati \"institucijom\". Vojska Srbije je savez komunista, a s druge strane, ne znate vi ni raditi ni ratovati, u stvari vi cet*nici ste popusili sve i jedan rat koji ste vodilI i uvijek vas je spasavalo lizanje velikih svjetskih gu*zica kao sto je rusko, francusko, britansko pa cak i \"mrsko\" americko. Inace da niste talentovani u oblizavanju svjetskih gu*zica, brale danas bi ti bio na Krfu izbjeglica i brao grozdje za 3 drahme po satu, kao sto je i cijela Srbija dok vam Francuzi ne oslobodise Srbiju u I svjetskom.
Kako samo mudro zboriš,potpuna istina.
@Rašo, nasi oficiri se kako sam citao skoluju u sklopu programa opremi i obuci po AmeriKi. Nego je li jos uvijek moras biti clan SK Srbije da bi bio primljen na akademiju u Srbiju, tj. je li jos uvijek imate marksizam kao taj predmet u toj vasoj nazovi vojsci koja sa onolikim oruzjem nije mogla pokoriti cak ni jedan Vukovar nekoliko mjeseci. Mislim ta tvoja \"institucija\" je sje*ba*la onakvo oruzje JNA, nije znala zauzeti ni jedan bosanski seher, a da ga nije do temelja srusila, a na sve to da ne bi Amera, po*pu*sili bi i u Bosni, tj. bjezalo bi vas vise iz Bosne nego iz Hrvatske? Mislim koliko narod moron mora biti pa uspjeti sve to sje*b*ati i bjezati glavom bez obzira iz Hrvatske i sjeverozapadne Bosne i moliti \"mrske\" Amere da vam spasavaju zlocinacko du*pe?
@Rašo govno ti mama.. :-)
297 VOJNINNNIKA HA HA HA HA HA AAAAAAHAHAHAHAHAHHAHHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHHHHAHAHAHAHAHAAHAHAH 30 ŽEEENNNAAAAAAAA HA HAHAAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAAAAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH DOOOO SSSSUUUUZZZZZAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pipo@ Zato što je vojska Srbije institucija,a ne ovo vaše govno.Oficiri iz puka RS se obrazuju na Vojnoj akademiji u Beogradu,a vi neznam ni kako dobijate svoje oficire.
Svaka cast samo naprijed!A sto ne bi nasa drzava poslala na obuku u americkoj vojnoj akademiji ko sto je to uradila nacisticka srbija prosle godine?! BiH4EVER!
.Vojska koja nikoga ne moze napasti i ni od koga se ne moze odbraniti... tako nesto dodje ova
Potpisujem
svak na svoju stranu kao i u jugi, nego kako??? cuj pazaricu aaaaaaahahahaha :-)))))
I sta ce sad stari vojnici,na ulicu bez posla i bez penzije.A drzave nam Tito
Bolje i to nego lovacke puske
Iskreno receno dzabni trosak--ja ne vjerujem u ovu vojsku,u slucaju necega svako bi u svoj copor pobjegao tako da smatram da je ovo dzabno trosenje drzavnog novca--sta vi mislite??