Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada vidim bibera i bajramovica, dobijem nagon da trazim azil u albaniji.
@arapiturcidismr, bajramovic je iz konjica,rodjak od niksica nermina a biber iz bjelimica.
@ilumbuntovnik Čuj BIBER BJELOKAPIĆ !! :)))) Nego samo oni mogu rudare podijeliti na sindikit rudara u jami i sindikat rudara na površinskom kopu !! :))))) To da se objedini stranci nikako ne psotavljaju kao uslov za kredit MMFa. Uskoro ćemo iamti više SINDIKATA nego radnika košto sad imamo više boračkih udruženja neg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umjesto da smanjuju namete,oni povecavaju pa ce mo imati jos vise rada na crno...Penzioneri jos malo nece imati penzije jer nece imati ko da placa namete...ma divota od zivota samo tonemo dublje i dublje...
pa nemojte sad dizati porez, što je Fadil neki dan digao milijardu na kredit. osigurani ste sada tri godine da kupujete novi iPhone.
boli me neka stvar za porez na regres 30god radnog staza jednom dobio regres-i to ne u ovom emiratu izetbegovica - lijepi moj Tito ovi ne mogu ofarbati koliko si ti izgradio
Nije pritisak javnosti nego pritisak budzetlija...nijedan radnik nema 8 km topli obrok tako da se radnici ne trebaju brinuti...
dabogda vam za lijeka trebalo .. samo otimate, da nahranite ove parazite u administraciji
što volim ovak klix kad napiše na čistom hrvatskom jeziku ono plaće na naslovnici.
ukinite ba plate, hoćemo u robi plate, i to robi iz robnih rezervi
2. Oktobra IZBORI a već sutradan NOVI POREZI !! PA ako SDA dobije ima od čega odnosno poreza vraćat kredit MMFa, a ako izgubi e pa jes se usrećio ko dođe !
Fuj. A narod glup pa glup. Ovi im jednom rukom zveckaju nacionalizmom ispred nosa, a drugom vade i ono malo "žutih" što je ostalo u džepu i niko ništa.
Evo vam šipak,nemam plate ,nemate mi ga na šta nametnut'
zamisli primiš platu
ovo ti je ono ne talasaj dok izbori ne prodju
Pa po kome ćete već po radnom narodu, ha ja. A ono malo državnih firmi rasprodajte pa udrite po privatnicima. Valja nekome plaćati taj kredit od MMF-a. Vaše se sigurno ne oporezuje ništa i vi ga sigurno nećete plaćati.
tri naroda, tri entiteta, tri države. sve ostalo može dovesti samo do rata na ovim prostorima. nek svako svoju kuću gradi i mirna pokojna bih.
Mozete se razici gospodo drugovi osniva se nezavisni sindikat koii nije ni stranacki ni politicki.ONAJ SINDIKAT KOJI CE IZVESTI MASE NA ULICEMI SVRGNUT VASE NALOGODAVCE.