Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod u Federaciji nakon ovoga neka bude sretan ako ga ne potrefi neko novo zlo.
Lijepo je da se ljudi sastaju i druze :-) Moram jos samo da napomenem Klix redakciju da se radi o srpskoj delegaciji, a ne srbijanskoj. Ne prilici jednom uglednom bosanskom portalu da koristi ustaski rjecnik. Ne morate bas sve prepisivati od Hrvata. Nekako cemo da se naviknemo na "prijevoz i prvijenac", ali na "srbijansku" vladu nikako.
fuj...mater vam izdajnicku
Gdje ce bti sjednica ne pise..
To je nama nas SDS dao,hahahahah,zbog cega ginu omladina,zbog Mirka Sarovica i kompanije da bi on sada glumio Alijinog sljedbenika.Tugo moja.Najvece zlo srpskog naroda je SDS.Direktni je krivac za rat,za stradanja srpskog naroda.Sarovica su po zamrzivacima i Cavica na nalazili,da ne bi isli na liniju.A sada su to sljedbenici minder Alije,islamskog fanatika.Trebali su i na koncert hodze merlina otici,sada mogu skinuo je onaj natpis da je zabranjeno za pse i srbe.ne mogu docekati izbore.
jesu exer, goli je to po-chetnik sve ..... a mile je pravi chetnikdiler cigarama,naftom i visokotarifnom robom, prva linija mu bila granice ex yu pilikom " obavljanja ekonomskih odnosa" .............. ahahahahah ..... sve su to minderaši sarajevski jarane moj i baketovi vazali .... ja glasam za mileta ipak se on jedini bori za svoj narod-zvani eurici ....
Exer nema pameti zato što ga stalno u glavu udaraju:))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hocel bit govora o re'abilitaciji Chicha Draze i ministra Nedica?!
Rudonja na aparatima! :))