Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laze pogan dzikanska, svi do jednog podrzavaju to sto je uradio dzikan renato, samo igraju igre sa Bosnjacima po principu toplo-hladno, kao sto je i zapisano u SANU memorandumu 2. Dodji pameti Bosnjace, ne postoji dzikan koji ti zeli dobro.
@Sezam DRZI PUSKOMITRALJEZ U KUCI I SLIKA SE SA NJM. DOBRO SI TI I PROSAO AZRINE, SAD KAD SE PROCUJE PO GRADU, JA BIH OTISAO U FEDERACIJU.
@Sezam isto kao sto ti mislis za sve Hrvate da su ustase i za sve Srbe da su cetnici i da ih treba zaklati sve,zar ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
višestrukog povratnika u vršenju krivičnih djela sve receno !
SDA je glasala za budžet RS-A u kojem stoji stavka grant za Ravnogorski pokret
Ovi komentari si zlata vrijedni.. najbolje je kad počne komentarisati skandinavska brigada heheheh.. ja bi ovo..ja bi ono hehe
tog povratnika Azrina Hodzica treba uhapsiti zbog posjedovanja ilegalnog oruzja i promocije islamskog terorizma https://ibb.co/vVL55YX
Gledaj ljiljanaa :D
Ovaj lik je jeben provokator, neovisno od toga sto su ga divljaci dirali. Pogledaj mu ljiljana na vratu kume, veci od glave.
@Bebop sto je provokator?Ima pravo covjek da nosi lancic kakav god zeli,nije da pise na privjesku "Ubij Srbina" ili nesto takvo.Sta fali?Mene su izbacili iz kafica u Ist.Mostaru jer sam imao lancic s drvenim krizem.Je li to u redu?Ma daj.Necemo mi nikada u Europu.
Molim te znas sigurno o cemu govorim. Ovakvih karikatura na sve strane, iako zvucim osudjujuce i predrasudno. Vjeruj mi @Kremen1 znas ti dobro o cemu govorim.
AZRIN AKO HOCE DA SE OPERE OD OVE BRUKE MORA KOKNUTI NAJMANJE 10 ĐIKANA U ROKU 24H
Koja prašina zbog jednog napuhanog balavca...
@kurkokitic... eto ti si pametnjsković? ... dva bedaka potpuno jednaka...
Dodikova propaganda mrznje stvare ovakve maloumne bolesnike, i rezultat je ovo da citava zajednica ispasta. Trebate hitno i dodiku udarit tuzbu zbog propagande.
AZRINE BRUKO .TUČE TE MOMAK SA DAUNOVIM SINDROMOM.
Da me neko pogresno ne shvati , al ovaj nas Bosnjo pun slika sa mitraljezom , cak beba mu drzi snajper i td , glumi frajera , pa ebemu kako onda ispade p icka , ocigledno i jedan i drugi poznati po oruzju---- Samo ona budala cekala ovog..
@Bashar-all-assad izgleda obojica naki "fini momci"
@Bashar-all-assad ILI STO BI REKO NAROD - NE U SVATOME BEZ KHURCA
Kakva crna zajednička osuda?! Ne daj Boze da se sutra zarati opet. Gledali bi na CNNu opet desetine Arzina kako stoje u redu i čekaju metak u potiljak. Dobro je moj dido govorio, sine uvijek nek ti je pri ruci puška. Sa srbinom nikad ne znaš; jednog hrani a drugog udaraj nogom ispod stola - oba su ista.