Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marks se u grobu okreće :D. Kompletna ideja automatizacije je bila olakšavanje uslova rada, kako bi čovjek imao više vremena za neki drugi rad, gluho bilo duhovnu nadgradnju. Međutim, sada se automatizaciojom čovjek sveo na beskoristan "objekat". Ipak, momci nisu za to krivi, i svaka njima čast.
kasnite 10 godina najmanje, ipak bolje ikad nego nikad
Momci jednostavno nemaju drugog posla pa se zajebavaju. Ovo je perpetum mobile (iz ničega nešto).
Ne lupetaj bgt.Nemas blage o ovoj temi a nesto laprdas.
odlično momci
e još da se same biljke posade,da se automatski plijevi korov, da se plodovi sami beru i ne treba čovjek nikako,samo da sjedi u toploj sobici navodi kompjuterski sve i samo uzme lovu
Fino, ali ja sam ipak za diskretne elemente.
ovo se ubilo za gudre :D
Bravo momci,odoh zvati komsinice na slatku!
Jesu li bar fine te kone? hahahah Svaka cast za ideju, ovo bi moglo biti bas od pomoci, tvoje je samo da odes i uberes kad sazri. ;-)
Gdje nisu! Prosjek godina 60! hahahahahahah....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)