Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirnes stvarno pretjeruje i nema mjere. Bio mi je nekad drag političar ali sada mi nije drag ni kao čovjek.Prebrzo se potrošio.
daj ba ne seri majke ti.Ako si ti u to siguran prijavi ga tužilaštvu.Nema smisla pisati nešto u šta nisi siguran.
O PROSLOSTI MAFIJASA TER*ORISTE MILORADA DODIKA SE SUTI AL SE ZNA DA JE ZA VRIJEME ETN*ICKIH CISCENJA BOSNJAKA DODIK SILOVAO MALJOLJETNICE U HOTELU, ZAJEDNO SA GENERALOM MCENZIJEM! A STA CE REC NA OVO SILEDZIJA PE*DOFIL MAFIJAS DODIK, SVE SE ZNA , MAFIJAS DODIK JE SILOVAO BOSNJACKE DJEVOJCICE U BOSNI I HERCEGOVINI!
... a test inteligencije, a poligraf???
srbi su ub,ili direktora BHT-a nedavno i to maskirali u samoubistvo da bi danas radili kako im se cefne na BHT, a ti nisi dostaojan ni ocistit cipele mirnesu ajanovicu!
To obvezno, onog duševnog bolesnika Mirnesa Ajanovića treba spriječiti da nas maltretira na TV-u. Dok je napadao bandu na vlasti imao sam razumjevanje za njega, ali on pljuje na koga god stigne i nema nikakvu mjeru.
MOLIM VAS SAMO TO NE,