Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci Brcko kida RS na dva dijela 😃
@strongx Jest
Nije ni malo smrso ovaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam pristalica stranke iz koje dolazi, ali moram da priznam da mu je svaka na mjestu.
darko lazic
stari akademik
“strongx” Tu je prekinuta državnost rs-a i mogućnost za otcjepljenjem i svim ovim sranjima što ih Milokrad priziva
Debeli, mani se politike i ajd u teretanu!
Sta se ovaj morž javlja
OVAJ JE COVJEK TOTALNI DEBIL I POKVARENJAK, SVE JE NA GUZOVIMA ZARADIO OD ZAVRSENOG FAKULTETA DO POSLA, KADAR KOJI VALJA SAMO SEBI- I ON NESTO DA KAZE I DISKUTUJE O NECEMU????
Zaheta za predsjednika!
čuj vuglonje i on nešta progovori,u pauzi od žderanja
Najozbiljiniji mladi politicar i jedan od rijetkih koji se ne boji iznijeti svoje misljenje, Ustraj na tom putu i za BiH nece biti zime.
e ako je on najozbiljniji tek smo u banani
Aferim!
Politika služi za ovo! Za zaštitu interesa ugroženih ljudi, a ne za sarajevska budalesanja, krađu pečata, neustavne rotacije u vladi kantona itd, itd. Svaka čast Zahiraga!
Ovaj momak je sve ozbiljniji! Bravo! Ulijeva nadu nama koji zivimo u zaboravljenim predjelima Bosne!
Bravo Zahiragiću! Krajnje je vrijeme da se jasno počne ukazivati na to da Sarajevo nije od Baščaršije do Ilidže, a posebno ne od Baščaršije do Marindvora!!!!