Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj TELETA i sta mi trpimo....
Nesporna je veza Vučića i Sda tj. Prodaja Revizije ih povezuje. Znato Zahiragic dobro pa zeli u Srbiju.
3773..suti sda botu. Nip nema 4 godine kako postoji dok Sda 32 godine pljacka i izdaje..sda a ne nip je potpisala Ds i uvela Rs u pravni sistem, Sda a ne Nip je prodala reviziju Vučicu, Sda a ne Nip je opljackala svoj narod, Sda a ne Nip je dala Covicu legitimno pred., Sda a ne Nip je blokirala vlast 2018-2022, Hdz godila sda blokada jer je Hdz izgradio Hercegovinu dok zelembaci Tz- Sa nisu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Smeta mu sto je Dodik odlikovao Putina, ali bi ipak da se Bosna okrene prema Rusiji? Razmisljaju li uopste ovi iz SDA o cemu govore?
Prekrasan dečko, uvodi nam vizni režim sa Hrvatskom (EU)! Samo naprijed, to i čekaju Srbi i Hrvati! Samo zid udariti sa Hrvatskom ili sa Bosnom, zavisi sa koje strane gledaš!
A nasto je spala ova kriminalna udruga boze sacuvaj i skloni
Ti si najveće zlo koje nas je snašlo.I ti bi znači Dodikovim stopama ali original je jedan nađi nešto drugo,
SDA je preozbiljna stranka da bi joj gospodin Zahiragić bio glasnogovornik ili tumač politike, posebno vanjske politike i geostrategije. Njegovi lični stavovi slabo koga interesuju. Stranci nanosi štetu. SDA je bila i mora biti iznad nivoa komunikacije ovog gospodina. Stranka se treba ograditi od ovakvih stavova.
a vama nisu dodik i covic smetali 3 mandata pa i vise
Mislim a bolji poznavaoci svinja znaju da je ovaj rase piataner.slanina najbolja al zato slabo masti.
koje rase je ovo govedo?
I ovaj postao dezurno laprdalo
Povezan clanak: golema svinjs iznenadila posjetioce …
Ovaj Zahiragić pravi pencilin za Dinu. Nije bošnjacima do rusa, a nikome nije do kineza, ali u pravu je kad prozove ovu dvojicu, kad Dodik odlikuje Putina, nikom ništa, a eto sad ko reaguju. Svi ste licemjeri i neostvareni ljudi i u svojim kućama i u društvu, virusi za koje još nema vakcine
Kritikuju osmorku jer je sa dodikom ,a cilj im da budu oni sa dodikom,koji alakrdija.
Na sl.izborima SDA ce ubjedljivo biti najaca.
E cuj ovoga ublehaca sta prica a jedan je od najgori iz sda sa baketom
Moj Šemsudine na šta spade SDA. A ti se nadaj iz prikrajka hočel Bakir prodati SCC i odseliti pa da i ti poduzmeš nešto.
Ovaj zastupnik 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮fuj na sta smo spali