Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj "izradio" e sad može da svako bide novinar, svašta
Cuj ''bide'' e sad moze da svako skraba po komentarima
Upravo htjedoh isto komentarisati. Žurnalizam i ulični žargon nije išao nikad skupa. Norme vrijednosti u svim segmentima društva su se jako nisko zrozale ...a evo novinarstvo iz goduine u godinu tone još dublje. Osim sto pišu tekstove po narudžbi, na pravopisne greške i na jezik ulice se više i ne osvrću. Strašno.
Izgradnjom mosta u gradisci i izgradnjom auto puta BL-BN i dalje prema Srbiji, auto put ZG-BG(nekada Bratstvo jedinstvo) bi imao konkurenciju...za sada su JEDINA brza veza Zapada sa Srbijom(sjever italije, austrija, bavarska...)
Neko izradio Dodika, njegov prijatelj Čović? Ma ne vjerujem, prije da ga je "naziogu"! Ipak mislim da se njih dvojica još uvijek odlično slažu, i da ako će ko biti izrađen, to će biti Država BiH jer će ona dati garancije za dizanje kredita za autoputeve u RS-u iako Do Dick nonstop trubi na sva zvona kako će se RS prije ili kasnije otcijepiti od BiH! A nama će onda ostati u "amanet" da otplaćujemo te kredite, kao i onaj vezan uz eventualnu izgradnju autoputa do Beograda!
al ga hrvati otpuhase vetrom brzinom 300h..
Normalno je da neka država radi prvo njima važnije projekte,most je bi trebao da bude prioritet BiH
Nije ZG kriv vec Duduk jer njemu vise niko nisya niti vjeruje a niti moze povjerovati.U zafnje vrijeme je pokazao u nekoliko navrata da i on sam vise gubi kontrolu nad samim sobom.To je pokazao prije 2 dana na Jahorini toboz otvarajuci ono fildzan jezero
To fildžan jezero trebaš otići i pogledati, pa tek onda tvrditi da je fildžan. Jezero je toliko da može da podmiri kompletno osnježavanja svih staza na Jahorini.
Citam i ne vjerujem koliko gluposti pisu majmuni PA I BUDALA ZNA DA SE TAJ MOST NAPRAVI 80% LJUDI KOJI IDU NA MORE IZ MADJARSKE SLAVONIJE PROLAZICE KROZ BiH al aj budalama objasni
Ja mislio izgradili skulpturu dodicka
mali vožde, dodo, kako ne ukapirati da su ti rvati najveći (ne) prijatelji, uključujući i akademika
Huškački tekst kliska kojem Bošnjaci trebaju da se raduju
...uvjek se radi o spinu protiv srba,srbije i republike srpske....i protiv toga se mora boriti....
@cober Da ti vidoviti Milan nije nešto u rodu?
"izradio" 😂😂😂😂😂😂😂 ko vam ovo radi kao "novinar" pa sleng koristi
Dodik zvani debil crna lista
Ima li srba u Sarajevu?
@SyntaxError Ima i to pdosta samo si se POGREŠNO izrazio ima Bosanskih praoslavaca a Srbi živi u Srbiji kad ovo shvatiti neće vas niko moći zajebavati to važi za sve građane BiH kad budete imali za svaku garni privrede Kulturen sporta itd. po jednog ministra neće vas noći niko zajebavati.
@biglogika Znači i musklimani u Srbiji su Srbi? Nisu Bošnjaci? ili bi malo piš**li, malo kak**i, po potrebi.
Hrvati kontaju da je dodick odlazeća administracija pa će sve svaliti na njega.
nema veze....vec ima most samo ce ici malo sporije...ne vidim cemu takva senzacionalna vijest?....:)
Naslov bi bolje moja kćerka sastavila