Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko trebas biti retardiran da te udari autobus :D
jazuk veliki. žali bože autobusa :D
"..u pitanju kontuzija karličnog dela..." bogomi neko nekog doooobroooo načuturio, to autobusu u auspuh te ljubim....more bit Predsednik Radmanović preko RS-a zatraži potezanje vitalnog nacionalnog interesa jer kako more bit da Srbina iz RS-a pukne avtobus u majčici Serbiji.
Puno mi nesto Zlaja po Beogradu! Da nije nas'o kak'u cigancicu tamo, sve nesto nesluzbeno jbt...
Gledaj mu lubanje....
Са Аутобусом је све у реду, неморате се бринути! Само га треба опрати и исполирати да оду тргови бактерија са нјега, и то је то.
Ja sam čuo da je autobus zadobio teži potres motora i frakturu trapova, švera po drumu, smješten je na parkingu VMA dok se ne oporavi od sudara sa bosanskom glavušom!!!
Kako je autobus ? Jel ok ?
Papak , ne zna se snalaziti na aerodromu. Koji qurac si čekao Smratka ako je dolazio u neslužbenu posjetu , opet se troše naše pare na privatne posjete. Dabogda parkinsona dobili obojica.
totalna steta na minibusu, to ste zaboravili