Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo u narodnu kuhinju pa na referendum djikani
@sarajevoxx Tebi i tvojim pajdašima ovako javno j... m... dosadnu. Jadovi jadni imate li života uopšte? Gdje radite ako radite? Dolazite li u šeher vidjeti štagod lijepo? Da vam postavimo rampu na ulaz? Hoćete li kmečati? Imate li dovoljno aparata?
Imaju autobus za glasanje, a djeca idu po kilometrima pješke do škole svaki dan. pišaj se na ovaj narod
svaka cast ljudi sute ne mjesaju se ali nema glasanja
ponižavanju srba nigdje kraja nema, sami sebi pljuju u obraz
@ vatikan; samo polahko vidjećeš klempi i čvoka za ovu farsu, svako pametan se ogradio od ove gluposti, al šta ćeš takvi ste vi srbi zato vas i yebe ko stigne, primjer međunarodno priznata Država Kosovo, BH entitet rs, a bili su srbi izašli na more, gdje ste sad poslije traktorijade... itd. itd.
Mozes o tome samo sanjati
Sve je bas izaslo kao jedan obicni cirkus..Jos sto je najbjednije, da su svi u BiH u pripravnosti da situacija nije bas najbolja..Da li da placem ili da se smijem hahahahA, ustvari?!!Niko pracke postene nema u kuci:-)))Da li ste vi normalni???
Bravo g.Berton na ovom dok tvoj kolega Inzko nije imao petlju da to uradi u cijeloj BiH
Ja sam znam da srbi dobro prodaju po istočnom sarajevu imanja arapima,i sad bakir uselio? Koji ste vi kreteni..Prodate pa kmeee kmeee kmeee kmee.help putin help..😂
Zašto klix ne piše o balijama iz Fazlagića kule koji su napravili incident i ometaju glasanje? Ko je dozvolio potomcima ustaša da se vrate u RS?
Interesanto je da je za davanje pola Brckog cetnickoj RS glasao i sadasnji "ko biva" patriota Sefer Halilovic, koji nesto kao prijeti da bi podvio rep cim se zapuca. Sefer je glasao i da se u BH uvede entitesko glasanje cime je stavio omcu oko vrata i dejtonskoj BH. Ne zna se vise ko zapravo nije cetobalija u tom istom Sarajevu. Ako mladi i djeca ne uzmu stvari u svoje ruke pored cetnika, cetobalija i ustasa nestat ce hiljadugodisnje drzave BH.
Prosto ne mogu da vjeruem da u BiH postoji grad u kome se poštuju nečije odluke ,nevezano za referendum.
imamo mi svoja pravila svoje praznike i svoje zakone....sta .i vredi 9 ako nije neradni dan.....niiiista
@mirrorce to to se traži ...slavimo sve neradne praznike ;-))))