Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva drastična mjera! Pa jel vas sramota? Ionako je naveća zagađenost Dobrinja, Stup, Ilidza.. Nidje veze s pameću! Uvedite par -nepar, zabranite lož ulje, neka jebene toplane griju na plin a ne na mazut, auta na tehnički,.......... svi se prave da ih se to ne tiče, pala magla do pola sarajeva i ptice idu pješice i ostali fazoni, a djeca vam se truju, majstori ignorancije!
Valjda ima merna stanica kod Alipasine dzamije,kakav Stup Dobrinja
Genijalne su im mjere. Samo još fali staviti da se zabranjuje pušenje cigara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je kao gašenje šumskomg požara pišanjem...
Kada sve ovo pročitam imam osjećaj da je ove mjere donio veliki stručnjak Zlatko Petrović.Šta li ste uradili za svojih mandata u korist građana.Jeste li pokušali umanjiti cijene plina,obezbijediti kupovinu kvalitetnog uglja i drva.E hajde dođi pa mi ti zabrani da vozim automobil ispod EURO 3 standarda uhljupe bjelosvetski.Dokle god ga uredno registrujem i plaćam sve namete i gluposti koje ste nam propisali nećeš mi zabraniti.Nemamo mi službene limuzine i ogrijev nam ne plaća neko drugo kao vama,već to krvavo zarađujemo ako smo u mogučnosti.A dosta nas nije.Riješite malo bezbjedonosnu situaciju u Gradu,i ova vozila što gore svaku noć zagađuju zrak,pljačkaši nam otimaju zadnje marke iz kasa,psi nas pojedoše po cesti. itd.I ovo su velike opasne,zagađavajuće stvari,stručnjaci koji guzovače živite na našim leđima i uzeste nam sve bacajući šuplje priče naivnima i neupućenima,poštenim građanima.
....".da se zabrani saobraćaj za teretna i motorna vozila ukupne mase preko 3,5 tone na potezu Baščaršija - Otoka u oba smjera"---sad kad se nađe pametni policajac i isključi tramvaje iz saobraćaja:))))
"Osim toga se nalaže da se zabrani kretanje automobila čiji motori imaju normu manju od EURO tri" koliko ja vidim auta starija od 98 (vecina) nema sta da trazi u gradu po ovoj odluci ...
A da malo smanjite cijenu plina? A da malo kontrolišete kvalitet ćumura?
Zato sad jurcaju šleperi sa Pala i okolice po tranzitu... pravo ste ih zaHebali a nista postigli niste!!!!!!!!!!!!
Hoće li zabraniti GRAS-u da vozi one Turske autobuse? Ovaj narod i treba da se poguši, kad ne zna da sve što radi, radi na svoju štetu.
...Također, Operativni štab Vlade KS nalaže da KJKP "Toplane" i drugi subjekti koji se bave proizvodnjom i distribucijom toplotne energije, a koriste prirodni gas kao energent smanje temperaturu u prostoru koji zagrijavaju za jedan stepen C.....ZNACI TOPLANE ĆE JOS VISE PARA ZARADITI NA NEGRIJANJU
pa zabranite da struja i plin poskupe .ili barem ovj mjesec prepolovite cijenu -tako da se što više ljudi grije na struju .Automobili najmanje zagadjuju
Dobro je. Kod mene 3.489...
Šta ih na tehničkom pregledu prodje sto nije trebalo.... i kako sad da MUP to kontroliše?