Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e svaka ti cast bosanac, to hocu da cujem od nas BOSANACA..kultura i dostojansvenost dok ne proradi nema tu spasa za nas.. a boki bolan ja bih makar odsutio na ovo..bilo bi me stid kao covjeka bilo koje da sam nacionalnosti..a pola te policije tu je klalo silovalo i ubijalo bracu sestre i sinove od tih zena.. SRAMOTA NEVIDJENA!!
za bokija: da li bi vi stvarno spali na \"takvo nesto\" u potocarima. drugo, nadjoste li ista po silnim masovnim grobnicama u sarajevu. ako niste, vidite da \"takvo nesto\" ipak prolazi kod \"nas\". ako jeste ja ti se (sa sramotom koju ne mogu izbrisati sa obraza) izvinjavam. i trece, potpirujete, potpirujete a ako ste muskarci dogovorite medgan ne dirajte zene. nije \'92.
Nije mi jasno čemu ovolika medijska halabuka.To je bio čist pokušaj provokacije.Da držite istorijski čas u mjestu koje su Bošnjaci spalili,Bi ste li vi dozvolili da mi takvo nešto održimo u potočarima?
Drage moje Srebrencanke znamo mi samo sta bi nedaleke \'95 ne samo u Kravici vec sirom Podrinja. Ne posustajte da dobijete svoja prava i obiljezite stradanje nase djece i fa milije koje ocigledno zele svi da zaborave i ignorisu. Nismo mogle zabraniti da budu poklani \'95 ali cemo se boriti da bar buduce generacije znaju gdje su njihovi najmiliji i ko ih je ubio. Sve dok se ne dignu na noge i vladine i ne vladine organizacije BIH ZABORAVITE STRANCE ONI SAMO GLEDAJU SOU KAO I \'95 i javno ne dignu frku zbog nasih Bosanskih prava mi gubimo. Oni ocekuju od nas da sutimo kao i kroz historiju sto su nasi stari radili svaka buna ugusena i na kraju vjeka pokolj nad Muslimanima kakav svijet nije vidio. Ljudi moji pricajte na sva usta sta je bilo, trazimo svoja prava jer niko nam ih nece servirati, nasa borba jos nije stala ona jos traje ne u rovovima i linijama nego ovako medijski i javno. Moramo se ukljuciti i podrzati Srebencane jer kakao ja vidim samo jos oni se bore za svoja prava da budu muslimani i da postoje na tim prostorima.
hajde harise silajdžiću, kretenu, zaštiti narod, uključi mozak. haaaaaaaaaallllllllllllllllllooooooooooooo
zar je SDA jedina koja se suprostavila ovome , za ovo treba citava drzava da se digne i svijet ali ne svi sute , nama muslimanima najveci su neprijatelji nasi politicari Sta smo sve prezivili a pogledajte nas danas Jedan krmak , izmet od covjeka , soli nam svima pamet a pogotovo nasim politicarima , sram ih sve bilo S cetnicima i ustasama u ratu se bilo lakse boriti nego danas sa nasim muslimanskim glavesinama jebo ih dodik te ih jebo
Nacionalnost je englez, danac, spanjolac, italijan....... a SRBIN JE DIJAGNOZA!