Federalni štab Civilne zaštite
0
Zabrana kretanja teretnim vozilima i autobusima
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome život zavisi od Civilne zaštite, kuku njemu. Čitava vlast se pokazala kao gomila nesposobnih i neukih prisbodoba, koji samo znaju dobro grijati svoje fotelje i hapati na tenderima. Ova odluka je baš smiješna, umjesto da se dovuče što više zaliha prije novih padavina, oni kao zabranjuju saobraćaj, što niko ne poštuje i ne provodi. Fuj!
Ma nisu normalni!!! Sta misle kako ce se vrsiti opskrba naftom ako se ovako nastavi!!!! Nestaje zaliha!!!! A i trebalo je samo navesti putne pravce jer u SBK nema ni 40cm snijega i sve je normalno. sta oni misle.... Kad idu tegljaci preko prevoja neka fino stave lance i svi sretni i tako nema potrebe za glupom zabranom!!!
Zvao sam sad autobusku stanicu u Sarajevu,kazu da je ovo smijesna vijest i da autobusi najnormalnije dolaze i odlaze. Ne bi bilo lose provjeriti vijest ili barem tu vijest objaviti tacno.
Potpuno nejasna zabrana. Promet sa SB i Ze-Do kantonom je skoro normalan, šta sad imaju to zabranjivati. Trebalo je tačno navesti putne pravce, a ne ovako. Ovi nesposobnjakoviće prave još veći haos nego što jeste. Pa treba vršiti snabdijevanje hranom kada i kuda se može. Koji kreteni nesposobni.
Mene zanima sta sa autobusima koji su jutros krenuli prema Sarajevu, vratit ce ih nazad ili....
da li to znaci da ja recimo ne mogu busom iz Zenice do SA?
dobro sad, ko je lud ovdje, maloprije vozim magistralom M17 kamioni bez problema voze, i šta sad to treba da znaci da i GRAS nece voziti prema vangradskim naseljima?