Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slabo je i to ako se nema para, zdravlja, i ostalih osnova. Krao sam petarde i vatromete na Ferhadiji predzadnji put, a zadnji put nisam imao feninga i smrzo sam se hodajući bezze. I kratko traje taj osjećaj euforije, slobode, avanture, zamišljene ljubavi. Sutra sve staro...osjećaj zatvora, bolesti, neprijatelji, crna hronika, problemi, one cure što ste mislili da će postat vaše ustvari imaju momka ili muža. Morate uzeti drogu ako želite produžit tu euforiju.
Tužno izgleda bez snijega
sljedece godine ako bude smjena ima da nam SIJAJU TRAFIKE 🤦‍♂️ UZIVAJMO JOS MALO 😬
Treba narodu pameti kao prvo pa ostalo
Slika br 13.; Dolje na koljena, reci mi moja voljena”. Vesna Pisarovic, a brat se baca ko Vlado Soldo. 😅
Nisam znao da muslimani slave Novu Godinu
ne kontam šta je tačno "idilično". ja bih ovo nazvala "nazor i vlažno". jedino nam je hava dobra, hvala Bogu!
@2323 pa, stvarno ništa. ovo je neko nazor hajpovanje od strane kljica. woot, woot, kako je dobro, kako smo veseli i rapoloženi. nema razloga za sreću, osim ako si zaljubljen ;)
@groot pa, stvarno ništa. ovo je neko nazor hajpovanje od strane kljica. woot, woot, kako je dobro, kako smo veseli i rapoloženi. nema razloga za sreću, osim ako si zaljubljen ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vise nemam s kim da pisem...
Slobodarsko Sarajevo, samo još da ode ova vlada najgora.
Rajvosa bio,ostao grad ljepote,dobrih ljudi pa slobodno mogu da kazem najboljih na balkanu
Šta je Decembar bez snijega? Maj??? Ne znam ti ja bas geografiju najbolje.
Lik na sedmoj slici slika djevojku za Instagram da drugi plazne po toj slici
Sarajevo, prva i buduća prijestolnica Republike Bosne i Hercegovine! ❤