Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći je problem što su svi ovdje utalu. Vidite samo koliko je vojne imovine neiskorištene. Primjer zašto Republika Srpska u Banja Luci daje na korištenje zgradu za potrebe Uprave za indirektno oporezivanje, dok toliko državne imovine a posebno vojne ima u ovome gradu. Naravno neko od domuza (ovdje mislim na Bošnjačke domuze) treba da dođe u Banja Luku i da se snimi stanje i naprave zgrade za državne institucije a ne da se vojni objekti prebacuju na prigradske fudbalske klubove. Dragi moji Bošnjaci treba guzici ragbeta dat i malo izaći iz Sarajeva pa vidjeti kako se BiH rastaće.
Pojavila se nova igrica, GTA Sarajevo City. Kreator igre je američki proizvođač igrica \"Rockstar games\". Naime, to je simulacija napada Mevlida Jašarevića na Američku ambasadu u Sarajevu. Glavni lik u igri je Mevlid Jašarević i cilj igre je napraviti što veću štetu u Sarajevu. Kroz igru vas naravno prati i policija, kao i ostale mnogobrojne prepreke. U igri vam pomažu i ostale vehabije, koje uglavnom borave u \"Vehabijskom centru Gornja Maoča\". Oni vam dobavljaju oružije i sve što vam je potrebno. Međutim, tu se sada upliće i VBI (Veh-bi-aj), kriminalističko-istražna agencija koja pokušava istrijebiti Vehabizam u BiH.
mogli bi oni, koliko potrose na \"iznajmljivanje\", izgraditi cijeli grad samo za sebe. Tada nebi morali iznajmljivati stanove, prostore i placati kirije... ali odakle bi onda krali...
Sve to nasi politicari dobro znaju, ali od toga mnogo ljudi ima koristi pa sute. Tako nam i treba, kad smo i mi, narod mazlumi koji sve presutno odobravamo. Da ja nasima bajnim liderima stalo, napravili bijedan kopleks zgrada za pola godine i tamo bi se smjestile sve drzavne institucije. Uostalom, ima toliko objekata koji se mogu kupiti i prilagoditi drzavnim institucijama, i to za malo novca, ali nikome nije stalo. Narod izdvaja i trpa pare u drzavnu kasu, jos malo necemo imati hljeba jesti, kako nas dobro vode nasi politicari.
e jos kad bi se utvrdila vlasnicka struktura iznajmljenih nekretnina stvar bi bila puno jasnija.....politicari,tajkuni i mafija iznajmljuju nekretne drzavi....nas nije briga jer je to neki imaginarni novac iz buđeta,ustvari nas novac,......a njihovi prepuni đepovi su jos puniji