Komentari (403)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekako stidljivo se izbjegava reći istinu da su turski okupatori uništili bosansku državu, na prevaru uhvatili kralja i odrubili mu glavu. Da li su u pitanju kompleksi ili nešto drugo ne znam.
srpska drzava nikad nije presla granicu Drine,to svi znaju.Da vas nisu Turci doveli ko kmetove,ne bi vas ni bilo u BiH,posrbice
ajan30, podrucje Trebinja i istocna Hercegovina je bila dio drzave Stefana Nemanje-Travunija, u sastavu srednjovjekovne Srbije. Ne zanosi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Za Kralja Tvrtka i ljiljane zlatne!
Fini su meni i Tvrtko i Hrvati i Srbi i Bošnjaci. Nego zbog čega se javno ne oglašava niko iz PIO/MIO F BiH da objasni penzionerima rada zbog čega još nisu dobili svoje 40 godišnjim radom zaslužene penzije/ mirovine. Problemi sa punjenjem novca za isplatu penzija su bili prisutni i ranije ali penzije su se isplačivale uredno. Zbog čega se kriju razlozi i krivci za neurednu isplatu penzija u 2015. godini, gdje se sa ovom zadnjom penzijom koja se još nije isplatila večini penzionera rada prekardašila svaka mjera. Šta rade predstavnici penzionera u federalnom udruženju, kome ti ljudi služe i za čiji račun zataškavaju istinu o krivcima ovakvog stanja i zbog čega se niko ne javlja kroz sredstva javnog informiranja da obrazloži zbog čega se reklo na zvaničnom veb sajtu PIO/MIO da isplata kreče od 06.03., a ni do današnjeg dana nije isplačena ni trečina mirovina.
gluposti, Bosna je bila najjača kada je bila u sastavu Hilafeta i tada nikome nije padalo na pamet da nas napadne nego su svi bili presretni da mi njih ne napadnemo i okupiramo ! Allah je najveći !
Daj Bosnjaku oruzije i osvojit ce cijeli Balkan...!!
TREBA BOŠNJACIMA POKAZATI ČINJENICE,A ONE SU SLJEDEĆE: DA JE BOSNA ZA VRIJEME TVRTKA I BILA NAJSNAŽNIJA I NAJVEĆA I DA SU TU TAKVU ZEMLJU UNIŠTILE OSMANLIJE. ONO ŠTO SU SRBI POKUŠALI '92. PA IM NIJE USPJELO TO SU ISTO POKUŠALE OSMANLIJE PA IM JE USPJELO. NIJE MI JASNO ZASTO IH I DALJE UZDIŽU VELIKI BOŠNJACI I ZAŠTO TI ISTI BOŠNJACI ZATVARAJU OČI PRED OVAKVIM ČINJENICAMA!?
ajmo balije - mozete li slanine - majku vam svi ste je jeli prije sad glumite teroriste - USTASAKA ME MAJKA RODILA BOG HRVATI
Sad neka neko nacrta kartu velike Bosne koja uključuje sadašnju BiH , Sandžak,Dalmaciju, pola Slavonije i Mađarsku do Budima gdje su bili posjedi Bošnjaka. Naravno, dron se podrazumijeva:)))
Sad neka neko nacrta kartu velike Bosne koja uključuje sadašnju BiH , Sandžak,Dalmaciju, pola Slavonije i Mađarsku do Budima gdje su bili posjedi Bošnjaka. Naravno, dron se podrazumijeva:)))
Sad neka neko nacrta kartu velike Bosne koja uključuje sadašnju BiH , Sandžak,Dalmaciju, pola Slavonije i Mađarsku do Budima gdje su bili posjedi Bošnjaka. Naravno, dron se podrazumijeva:)))
Sad neka neko nacrta kartu velike Bosne koja ukljućuje sadašnji BiH , Sandžak,Dalmaciju, pola Slavonije i Madžarsku do Budima gdje su bili posjedi Bošnjaka. Naravno, dron se podrazumijeva:)))
za vrijeme izetbegovica postali najbjedniji granica na kozijij cupriji
U vrijeme vladavine Izetbegovića Juniora zapamćeno je nezapamćeno zapošljenje 100.000 ljudi... HAHAHAHAHA
Sve je bilo dobro dok nisu dosle Osmanije i donijele zlo.
Nase MOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
danasnji tvrtko kotromanic se zove bakir dodik. odnosno milorad izetbegovic.