Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne slavim Bozic,ali neka rade,i treba da rade! Daj Boze da je sve ovako posteno,i da svi medjusobno izlazimo jedni drugima u susret.,a administratori,neka vas je stid sto dopustate posljednja 2-3 komentara,vi ste i krivi sto se redovno koskaju oko nacionalnosti i sl. Dajte malo profesionalizma,ovako se ne bere popularnost clanaka!
svim dragim sugradjanima, sarajlijama i ostalim koji ovo citaju a koji slave nastupajuci bozic, zelim da ove bozicne dane provedu u radosti i dobrom zdravlju, u krugu svojih najdrazih. neka bozic bude blagdan ljepote, ljubavi i postovanja, bas onako kako je i boziji poslanik govorio. cestit bozic dragi ljudi!
Maksumce iskompleksirano, ne smrdi po internetu u ova doba, bolje ti je idi i u krpe. Tajo ce doci kad mama zaspe da ti ga zislo u supcic za miran san. Steta je prekidati tu lijepu tradiciju koja traje jos od obdanista!
E moj ti, stari ti je napravio kardinalnu grešku što te nije izdr*** na pločice. Usput budi rečeno, veli mi stara da nisi muško jer ti ga je stari čuško, pa ti ga je i ona morala ćuškati, i pravo joj je blam bilo. Veli čak i da ti pukla štikla u anusu, pa te je morala u hitnu voziti.
a ko ce im to platiti, haha :)
@Alternativa pa sta ce ti tramvaj do dzamije, neces ici sa Carsije na Ilidzu da klanjas namaz.
Sta vam dodje \"komercijala\" ? :r
Halo Papcicu, nije zabe nego dzabe. Mozes reci i besplatno ali nemoj tesko je to za tebe, da ne lomis jezik! ps. sreo sam ti staru na terapiji i rekla je da joj upalis bojler!
tebe će žabe taxi do ludare prebaciti. opet preskačeš terapiju
Zasto za Bajram ne pocnu sa radom ranije? Vec svaki onaj ko ne zivi blizu Carsije, ili negdje vec, nebitno, ne moze stici na Sabah zbog GRAS-a, kao npr. ove godine sabah bio oko 6 ja mislim, prvi tramvaj GRAS-a pusten tek tad, dok busa ili komercijale nije bilo nikako, par zadnjih Bajrama isto se desava. Nabijem na qrc i GRAS (raspali se dabogda, svima bi lakse bilo) i Krmpotica!
Previse je ovo. Dosta bi bio jedan taxi da pokupi sve preostale Hrvate u Sarajevu pa da ljudi fino odu na ponocku! Jos kad njih 3-4 podjele cijenu voznje bice im i jeftinije!
Tramvaj u 23:30,a komercijala nesto duze?
aj jedno konkretno pitanje: u koliko je zadnji tramvaj/komesrcijala s Čaršije?
@zasto 23.12.2010. u 21:22 botije konj sestru krvavim qrcem na majcinom grobu Idi lijeci se izrode ljudski.Kakvi bolesnici ovdje ostavljaju komentare pa ovo nema nigdje na svijetu.Fujjjj stoko
e haj ga malo.... ko sto mi je stara tvoja sinoc hehehe