Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Srbiji nema portala na kojem je moguce doci i vrijedjati Srbe, ili reci bilo sta sto nije afirmativno za Srbiju ili Srbe. Ne kazem da je taj vid cenzure pozeljan na Klixu, ali bih volio u sljedecoj verziji Klixa vidjeti vise azurnosti pri uklanjanju fasistoidnih komentara. Inace bi se moglo pomisliti da je Klix spreman na sve, samo za par klikova vise. Index. hr ne treba sluziti nikome za primjer.
Policija nije vidjela prst pred nosem
bilo bi incidenata, al magla...stas jbg, kad nevidis nista.
on nije ni prvo ni drugo...on je glup!
Normalno da nije bilo incidenata. Incidenti su se javljali dok je bilo staro rukovodstvo na čelu sa Ušanovićem. Samo zbog njih su incidenti i neredi bili. A medijskog napumpavanja će uvijek biti.