Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo. trebalo bi barem biti 180 000
potrose 80.000 ku*aca ... nisu zamjenili lampice od 96 ...
Beograd milion €! Mi smo dno a tako nam i ovi ukrasi izgledaju!
Za koga da ukrasavaju, za tih 100 Hrvata i Srba u SA? Vidim ima na ponudi putovanja Advent u Sarajevu, da nije smijesno bilo bi tragicno
ukrasena opcina Centar je vrijednija od 100 drugih opcina
Ne mora narod da jede, ima oci da gleda hahahaha
...uopce nije problem da se ukrasi i plati...al da je bogdom svih 80.000 otišlo na ukrase rekao bi svaka vam čast!
Treba ukrasiti trotoar ispred predsjedništva.
Ukrasite trotoar zlatnim laticama ruze,pa kada je bal nek je maskembal.... Ne valja ako je sve sivo,malo ga treba dotjerati cak i duginim bojama,svakako tu pederi i rade.
Pa šta onda ? Ima se, može se.
Samo ne znam za sta :) svake godine isti ukrasi sve isto :) neko dobro pere pare na ovome
Radije vodovodne cijevi popravite...
Slabo izdvajate za ukrasavanje grada, svake godine isti ukrasi :(
pa premalo... treba sredit da bude jos ljepse...pogotovo u vrjeme instagrama kad svi postavljaju slike lijepih mjesta, hashtaguju i to vide milioni ljudi treba iskoristiti .... maximalno
Ja jaaa sve se nema, a trotoar sa obje strane ulice. Znaci ima se
"Iako su dekorativni elementi i ukrasi, što kupljeni, što izrađeni u radionici KJKP "Park" amortizovani i već nekoliko godina zbog limitiranosti finansijskim sredstvima nisu obnavljani niti su kupljeni novi" Nekoliko godina ???? Znaci ja se svih ovih "ukrasa" sjecam oduvijek a sada sam vec u srednjim dvadesetim.
Advent u Sa😂😂😂😂😂
pa lijepo...........ja volim
@mirrorce i ja