Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je sve to, samo da pogleda taj ministar te knjige i šta piše u njima, kad počneš djetetu objašnjavati (a moraš) mora i odrasla osoba barem 2 puta pročitati kako bi shvatila šta su ovi napisali. Kad se sjetim starih knjiga, jasno i glasno, šta je i šta se traži, a ove nove, sve krasopis, pa ne priča se niti na zboru intelektualaca tako, kako su oni napisali.
Ovo ministarstvo po zakonu ne postoji jer ga je ukinuo ustavni sud.Ovaj mus.li.manski extremist nastoji nesto provesti s djecom.To je isto kao i oni sto rade s djecom u Pakistanu i Sudanu.Ovdje imaju svi svoju istinu ovaj praznoglavac nam je netreba ponavljati.Onaj ministar musliman iz Mostara je rekao za njega istinu
Sta ste uradili u Kiseljaku , Livnu, Vitezu ...???
Sta si Masicu rijesio za DVIJE SKOLE OD JEDNIM KROVOM. NISTA. Tvrdili ste da cete objediniti skole pod jednim krovom. U herceg bosni se uci po hrvatskom planu i programu. Bosnjaka djeca u tim skolama su potpuno degradirana. Ti se bavis nebitnim stvarima u sadrzaju knjiga.
Devetogodisnje osnovno skolovanje je glupost. Skroz su doveli u nezgodnu situaciju djecu rodjenu poslije 1 septembra, jer po novom zakonu u devetogodisnju osnovnu skolu krecu u godini u kojoj pune 7 godina zajedno sa mladjim godistem ( zato sto do 1 septembra nemaju punih 6 godina pa tako ne mogu krenuti sa svojim godistem u prvi razred). Ta djeca ce u godini u kojoj budu maturirali puniti 20 godina. Uzas.
CIJOJ TERITORIJI ? MOLIM , NE CUJEM DOBRO ....
\'ce li u njima pisati da je BOSNJAKISTAN TURSKA POKRAJINA kao sto to tvrdi vas predjednik ERDOGAN?
veliko olakšanje...da bar zaživi
Svaka cast za ministra
Ima tu jedan mali problem, a to je da je Ustavni sud proglasio neustavnim federalno ministarstvo obrazovanja. Što se tiče dviju škola pod jednim krovom, za njih se najviše SDA zalaže što su i potvrdile izjave od prošlog tjedna.
Vidne su promjene sto je za pohvalu
Najbolji ministar!!