Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da da zatucenost musaraca na balkanu sve prebace zeni na grbacu da ona hizneti prvo oko njega pa djecu pa roitelje i ako zene nece kako oni hice e tu nastaje problem veliki nadam se da ce ove zene danas da budu pametnije..
Da muskarci prijavljuju psihicko nasilje, bilo bi 170000 poziva
95% ubleha, 5 % pravog
jel u ove pozive ubrajate i kad je muskarac zlostavljan od strane zene u porodici, ili je to nemoguce da se desi ???
u Jugoslaviji nema familije u kojoj otac nije tuko sve
Ma neee mi smo normalni i dobro. Hvala Bogu pa ne treba nikome psihoterapija. Krivimo politiku. Sve oko sebe. A medjusobno se poubijasmo. Još gore niko ne vidi problem u sebi. Ne treba nama niko. Izbrisat ćemo nazalost sami sebe.
Slika i prilika drustva u kijem zivimo i njegovih vrijednosti.
to smo naslijedili od brozove totalitarne države
Agresivan smo narod, tvrdoglav i tup. Hoćemo da tjeramo samo svoje, a kad ne ide postajemo nasilni.
I sad zamisli koliko jos nije prijavljeno. Bolestan narod u pm!
Ovo nije normalno!