Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a za korupciju,kriminal i utaju poreza 0.1 osoba hahah
Rizikuj ti poso' u ovako teskom vremenu drug,nije to bas lako sve dok narod na izborima to ne zeli
Ima li ijedan terorist da nije Bošnjak?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Je l' policija sretne bradonju u krstkim pantolicama, odmah u apsanu. Nindje mindje takodjer. Trebam ja mislit dok se hladim uz pivu hoce li se smrdonja raznijet kraj mene??? A nindja mindja ispod onog satora moze tonu exploziva opasat.
---- Procent osuđujućih presuda bio je 92 posto jer su samo 4 optužene osobe u proteklih 14 godina, oslobođeni optužbi, a u predmetima za protuzakonito formiranje i pridruživanje stranim paravojnim i parapolicijskim formacijama PA terorizam se u BiH ... očito isplati, a pogotovo ratni zločini !
Krivični zakon je baška krojen za potrebe terorista i ratnih zločinaca. Uostalom i stranke koje su ga donijele NJEGUJU TE TRADICIJE i zaklinju se na njih, a narod se na izborima zaklinje na njih. I sve demokratski, u čemu je tu onda problem ??
KAKO TUZLAKE NAGOVORITI DA SAMI OLAKŠAJU SPALJIVANJE SVOGA GRADA: Meni lično izgleda kao da minimalno dvije osobe prezimena Tadić u suštini pokušavaju ponovo međusobno prikriveno izazvati uništenje Grada Na Soli. Jedna od te dvije opasnosti je ova u Sudu. Ona u osnovi prdi u istu tikvu kao i onaj Boris u Beogradu.
imali familije izetbegovic igdje??? 🤔🤔🤔
42 optuznice do sada sto je sramota na toliki broj tuzilaca. Sramota koliko malo rade.
jedina prepreka za bolji zivot je ova institucija
Sve je ovo ok. 80% je izginulo ili ce izginuti. Ostalo u zatvor. U zadnje 2 godine NULA odlazaka. Bosna je odradila odlican posao. Svaka cast IZ BiH, ministru Mekticu i drzavnom tuzilastvu. Steta je jedino sto su kazne fkt male! Sve je ovo moglo ispasti mnogo dramaticnije, ali nije i to je dobro. Saptom je vehabizam propo u Bosni
Na žalost nije propao, tu je on, treba bit oprezan , a to da više nije onako "agresivan" kao prije je istina ...
za politicku koripciju 0 godina
Tri godine islamskim ekstremistima, aferim izaci ce taman na vrijeme da docekaju na stotine druge brace koja ce se vratiti iz Sirije, bice docek na aerodromu kao kad je Bosna uzela Litvaniju
Jedna od rijetko pozitivnih stvari na ovim prostorima jeste ta da jos uvijek koliko toliko sigurno mozes izaci vani i slobodno se kretati bez da gledas hoce li se ko dic u zrak pored tebe. Al tu su zato nacionalizam, politika, air max kospicari, fasizam na sportskim desavanjima i mrznja u drugim oblicima koja ako eskalira bice gore nego ikad. Za sad smo ipak mirniji mi na Balkanu , iako nam fali sve ostalo u poredjenju sa ostatkom civilizacije 21. vijeka
i danas dan mi nije jasno zasto onaj dan nisu ubili mevludina jasarevica...u SAD-u bi ga iste sekunde koknuli
Ima li ijedan terorist da nije Bošnjak?!
A kad ce se suditi domacim i uvosnim chetnicima iz Smrdije koji su ubjali, klali, silovali ?????
Ima li ijedan terorist da nije Bošnjak?!
@individuator kako da ne funkcionise tako sto izdaje potjernice za hrvatima i bosnjacima a nikada za smrdima
PRIKAŽI ODGOVORE (6)