Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu se nije ni rodio a već je dužan milju....što medicinskim sestrama, što doktorima...
@Amanda Dobro...je'no devet stoja...
@Amanda Eh, nećemo sad spominjati šta ga čeka drugi dan života....
Svaka cast Sirokom Brijegu, sve opštine ovako trebaju. Ovi sto kukumace da nije dovoljno, da minih je vidjeti kas im se dijete rodi oa im neko dadne 500 maraka koliko bi se obradovali, da mu kupe krevetić i kolica barem. Drzava vam nikad ne valja, i kad nista ne da, i kad nesto da. Za pocetak je 500 dobro jer puno je parova a bit ce i vise.
Pa neko ima i dvoje djece, troje, a zbog takvih bijednika kakvi ste vi, koji se zadovoljavaju nekim minimalcima, i jesmo ovdje gdje smo. Sve nam je na minimalcu. Glupe seljacke price “ samo nek se zdravo i nek ne puca”.
bgm kod mene u njemackoj puno vise 😊😂
bgm kod mene u njemackoj puno vise 😊😂
bgm kod mene u njemackoj puno vise 😊😂
Ma daj i vi i vasi 500 km, sta ces od toga.
U Mostaru ih pitas unaprijed 500, prije rodjenja
Kanton Sarajevo napise u rijesenju pomoc porodilji koja nije u radnom odnosu, naravno dobila otkaz jer je trudna kao prvo, 12 mjeseci 30% od prosjecne plate koja je 860-868 bila prema stat zavodu za dec i nov 2017 sto iznosi cca 257KM a oni isplate 180KM ko koga zajebava tu ? Em kao opstina placa 50KM od tih para ni traga... koliko to kanton racuna da je plata pa tako 180 placaju, kad treba placat onda je realni sektor a kad lagat narod onda je 868
Kad budete davali svaki mjesec ovu cifru možda nešto i promijenite. Ali pošto je vama žao davati nekome novac (jer vama je to žao, bolje da vama ostane) natalitet će vam biti i gori nego do sada
djecu od sad treba praviti u zgradi općine, nakon obavljenog posla referent za natalitet da po cvaju budućim roditeljima da odu na burek
ja imam trojicu sto znam da su moja
cuj 500 marka nemoze kupit 10 pari pelena
Jah bolje nista.
Svaka cast Sirokom Brijegu, sve opštine ovako trebaju. Ovi sto kukumace da nije dovoljno, da mi ih je vidjeti kad im se dijete rodi pa im neko dadne 500 maraka koliko bi se obradovali, da mu kupe krevetić i kolica barem. Drzava vam nikad ne valja, i kad nista ne da, i kad nesto da. Za pocetak je 500 dobro jer puno je parova a bit ce i vise para.
Bravo
Svaki mjesec ? Il samo od dana rođenja?
Jednostavnije je izdrkati...yebo vas 500 maraka vasih odnosno nasih
Covjece kad nema nista, vidi drzave, kad dadnu barem nesto, opet vidi drzave. Pa ko ce ti mjesecno davati petsto maraka za dijete? Toga nemas ni u švicarskoj. Znas li koliko bračnih parova s djecom, ko ce pokriti to sve? Ljudi su krenuli od necega, i svaka im cast, i povećat ce se iznos bremenom Abd. Svi gradovi ovako trebaju.
Trolcina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)