Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidna nakaradna tvorevina mora nestati, to treba svima da bude jasno isto sto su nestali njihovi tvorci genocida, poput jade dabica i drugih.
Ukinut genocidnu tvorevinu i tacka!DOSTA je vise vase manipulacije prima genocidni tvore,tebe i tvoju genocidnu bratiju treba tuzit za unistavanje drzave Bosne i Hercegovine! BiH4EVER!
Vec mjesecima pisem da svaka zrtva treba tuzit pod hitno sve ratne zlocince,genocidnu srbiju,genocidnu tvorevinu POJEDINACNo i pravit potjernice protiv sviju koji su doprinijeli etnickim ciscenjima ,ratnim zlocinima i genocidu nad bosnjackim narodom dal po cijeloj Bosni i Hercegovini dal u genocidnoj srbiji i crnoj gori;od politicara lopova ne cekat nista vise,nesposobni tihicu pokrij se krvi svih Bosnjackih zrtava!Tuzit i trazit potjernice protiv svih ratnih zlocinaca gdje god da su pa cak i onaj genocidas u Australiji srbski krvolocni ubica,trazit da sa isporuci nasoj drzavi i da mu sudi Bosansko Hercegovacki narod i tacka! DOSTA vise pljuvanja i omalozavanja po svim zrtvama srbske krvolocne fasisticke ideologije,tadic je jedan od najvecih fasista i on licno cuva krvolocnog mladica ratnog zlocinca,DOSTA vise! BiH4EVER!
Uklonite genocidnog, saljite ga u penziju, prolupo, smrdska mora da nestane jer je zasnovana na genocidu i etnickom ciscenju.
blablabla.....mozete pricati do sutra,vasa mala rs lagano ali sigurno odlazi u proslost.....
Kakvu stabilnost djete ti yeebem u usta!
Ko o cemu, vojnik o skracenju, kur.a o postenju a srbi ...
se ceka MUNGOSKA ...pa ajde ko i \'92
Je li ovo cheto prijeti?
Dosta srbovanja, salonski c.e.t.n.i.c.e! Proslo je i vase!