Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi samo jasno kako ce to da naprave...a kad bi i poceli, ne bi vise niko ni pisao na internetu..jer se ionako svi mrze..a ovi sto pisu kojekakve idiotorije, psuju i ostalee gadosti, sta reci..kucni odgoj...tj. greska roditelja..puno bolesnika ima internet prikljucak...
Hoće li i sarajevo-x odgovarati za objavljivanje četničke kokarde na naslovnoj stranici portala u vrijeme ramazana?
Ko se ovdje vrati pradjedovskoj vjeri dobije kilo bombona.Izvolte!
Šta bi reis. u-ulema Cerić rekao na ovo?
Jbem vam mater srpsku, ustasku, jevresku, americku, francusku, rusku, cigansku. PUU MAJKU VAM SVIMA. TREBA VAS SVE POBITI. HAJ SAD TUZITE ME PI.CKE !!
Napokon je donesen zakon ,nadam se da ce se dosljedno provoditi,zaboli me glava od pustih internet nacionalista.....
a niko da primjeti glavnu foru, ko ce idlucivati o tome sta je vrijedjanje a sta ne???? kako ce se Momo, Franjo i Alija dogovoriti sta je vrijedjanje a sta sloboda govora... nesto ne vjerujem da ce se Alija sloziti da je negiranje postojanja Srba i Hrvata u Bosni vrijedjanje ikoga, niti ce se Momo recimo ikada sloziti sa tim da je teferic u Bratuncu sredinom jula provociranje ikoga i icega... zato, lakse malo sa euforijom
Stupa na snagu i to retroaktivno, 5 godina unazad!
Oni koji biraju da budu svjesno glupi su ti koji aplaudiraju ovoj izmjeni zakona. Ovo je jos samo jedan nacin da vas kontrolisu i isprepadaju, vide da se narod u zadnje vrijeme sve vise buni, a internet igra veliku ulogu, i zna se iz kojeg reda naroda bi nasli oni te koji \"sire mrznju i nasilje\". Mrzim srbe, jevreje i C. Bildta. Eto nek me uhapse hahhahhahha.....
Interesannto je da se kod nas toliko ljudi poziva na svetost religije, konkretno kod nas u federaciji Ramazana, a pogledajmo samo rjecnik na ovim forumima. Nesto tu ne fercera!?!? Neso nije iskreno. Sta li, Boze?
Ovo ce konacno uvesti i malo civilizacije u jezickom prostoru. tj. sada ce nam cula nadam se manje biti izlozena svim onim bakalizmima, neotesanim rijecima, psovkama i uvredama. Na zalost kod nas se i ono zdravorazumno (kultura ophodjenja) mora sprovoditi strahom jer ocito nema dovoljno savjsti u nama samima da se ponasamo civilizovano.
Svevisnji se smilovao. Dugo nisam vidio jedno tako razborito djelo u nasem drustvu. To prakticno znaci da cete moci tuziti osobu i za klevetu, pretpostavljam?
Ironik, imaš trg pa na njemu laj.Najbolje ti je dođeš u Sarajevo, na Baščaršiju, taman uoči Džume i sve frustracije istreseš iz sebe i onda ode ti kući rahat. Naravno ako preživiš. Prava demokratija ko u Engleskoj.
TAKO!!!!! SMRT NACIONALIZMU!!!!
Ode efendija Cerić u prđekanu :D Ode islambosna ekipa sa njim Odoše i nebrojeni islamisti Koliko će Bošnja uopće ostati na slobodi???