Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, posluje neka firma pozitivno do 1991.g., zatim od 1996. dođe lopov iz stranke za direktora te firme, pokrade tu firmu i obogati sebe (kupi par nekretnina i slično), te dok izvlači keš iz firme naravno ne uplaćuje doprinose za radnike, firmu taj nesposobni lopovski direktor dovede do stečaja, i onda se novcem ostalih građana plaćaju naknadno doprinosi za te radnike.
Nikome nije palo na pamet da te lopovske direktore pohapsi, da im otme nekretnine i od njihove prodaje namiri radnike: to nije ni na kraj pameti čak ni samim radnicima. Jok, već ti isti radnici umjesto da premlate takve direktore odmah nakon 2 mjeseca neuplaćenog staža, hoće da im Fadil od mojih para i para ostalih bh. građana uvezuje staž.
drugim riječima problem 794 radnika je 'riješen' tako što su poslati u penziju koju uskoro neće imati ko zaraditi...Ali o tome neka se neko drugi brine...
10.000 po radniku u toku šest godina. E sad zamisli da si taj radnik. Dao si u životu državi 50 puta toliko, a ne možeš u penziju.
Kako se staje u red za evezivanje Fadile.
Od cijih novaca.