Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, ali staze i liftovi su i dalje najveci problem ako je plan promocija zimskih sportova a ne 'panoramskog razgledanja'
OK, to se pravi za Arape. A ima li u planu rekonstrukcija ceste od Krupca ka Igmanu i Bjelasnici za gradjane Sarajeva?
Ovaj Orman odprilike 50 m puta radi dva mjeseca, da ne ulazim u to koliko kvalitetno se radi. A snijeg samo što nije počeo. Moguće da su neki izbori uskoro, ne pratim ali tako je to prije bilo, pred izbore malo zamaži oči glasačima i onda sve po starom.
svaka cast ali treba praviti staze kao sto to radi jahorina. nema bez staza nista, kad se uzme u obzir da centar u austriji velicine vlasica ima 25 km staza onda bi vi po mojoj procjeni i jahorina i bjelasnica trebali imati po 35 ili oko 70 km staze ali sta vi znate.