Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da obavljaju svoj posao kako treba, i da nismo ovolika bijeda, nikome ne bi bilo krivo sto sebi kupuju ovakva bozila.
ovo nije normalno sta nam Lopine rade
Vidite da je ministarstvo pravde kupovalo kombije, tj da ih vise stane da se ne kupuju skupocjena vozila...ipak štede ljudi jbg :P
dobro je dok kupuju Passate, ako pređu na Mercedese, Aston Martine, Jaguar, Bentley,Panamere...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
oni mogu sve a penzioneri jos nisu dobili penzije
Ovo je sve predvidjeno "Mapom puta", treba potrošiti što više budžetskih sredstava.
ma slabo je ovo, za ove pare ja bih nakupovao bolja auta
HAJMO IH RUŠIT !!!!
Cova voli Audi , Bake voli BMW.Mile voli dollare,Fahro voli eure.
Svaka im cast podrzavam ovo sto rade i trebaju da se vozaju u najboljim vozilima njihova ledza ne mogu da podnesu jeftina vozila rade po citav dan ode kicma mozes misliti 10 sati rada. Svi ste protiv ove vlade sta im fali pa 90% gradzana je glasalo za njih neznam u cemu je sada problem kada pitas niko nije glasao a pobijedili SMJESNO. i treba da trose. Sto ce bezveze pare da stoje propade novac bolje u kucama vilama i automobilima. NEKRETNINE su zakon pokretne i nepokretne.
Petardo da Nije smijesno bilo bi zalosno sta si napisao.
Za ovo sredinom ministre Elvire Kazakovicu pa što odmah nisi rekao !? Nadam se da će jednog dana ovaj ovca narod izaći na ulicu u velikom broju i da se neće zadovoljiti samo pukim ostavkama
Ima li mozda kakve zamjene ovde, imam dobrog golfa ja bi doplatio? :D
Ma , bogata bre zemlja . Pa vidi se po svemu . Evo naprimer stožernik ; ni u majčinom mu trbuhu nije bilo bolje , od kako je 92 zaboravio čirilicu ( svoje omiljeno pismo kada se potpisivao ) i kako je zajahao na valovima " ugroženog hrvatskog puka " . Tko u ovo ne veruje , neka samo malčice pogleda šta sve stožernih poseduje , a šta poseduje on-ugroženi hrvat u BiH , i sve će biti jasno. PS kada stožernik dođe iz prijateljske Turske , čeka ga novogodišnji poklončić , novA-8 ( 171 tisuća KM )
@Crno Crveno Nisu Tuci kupili , a da bogdo jesu . Kupili smo mu ga svi mi zajedno ( opčkačkani i obespravljeni robovi , svih nacija i konfesija) , a da toga i nismo svjesni .
Da bog da ih s njima što više vozili u bolnice...
...polumrtve
Kakav narod takva vlast, nije ni narod bolji
...tako je October! i narod veliki ljubitelj Škandaloznih auta iliti Das suta...
450 milijardi novih radnih mjesta NAROD ZNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. SISAJJJJJJJJJJJJJ.
DOBRI BOŠNJAK HOĆE DA PRUŽI PRILIKU DA SE ZARADI ZA ŽENE IZ REPUBLIKE SRPSKE PLATA JE 200KM RADI SE SVAKI DRUGI DAN MALO MI OČISTIŠ POBRIŠEŠ PRAŠINU, POMETEŠ NEŠTO PORADIŠ BIĆE I REPETE KAKO KAD NEKAD KEKSA DOBIJEŠ DA PONESEŠ DJECI UGLAVNOM S CEKERIMA KUĆI IZ FEDERACIJE IZ ALIJNOG SARAJEVA. SVE ĆE BRKATE BABE BIT LJUBOMORNE NA TEBE. NARAVNO MOŽEŠ I KČERKU POVEST NAPUNIĆU JOJ KREDITA KUPIT MALO ŠMINKE PA DA JE GUZIMO NA SPEEDU :)
greška u koracima, i izražavanju, sinek! "dobri bošnjak" NE POSTOJI -- postoji samo Dobri Bosanac! (Bošnjaci su pretrpjeli kirurški zahvat na spolnom organu, a Bosanci se takvih zahvata gnušaju!) ;;))
Jel to jedan trasporter ili vise njih ? Ako je jedan kako vas Boga nije stid pa ti isti transporteri ne idu iznad 25 000 po auto kucama picka vam materina lopovska