Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadamo se da ce vlada Kantona predvoditi ovaj ponos
@ideologija2007 Što bi? Ima li nešta vrijedno u tom događaju??
i da u dugine boje okitimo i katedralu i begovu i pravoslavnu a i sinagogu
GAYAJEVO
Jadna policija brukaju se pored ovih debila da bi prehranili porodicu..
Alaj reda kad se pruži, sve na ponos grada Sarajeva!
Gledaj samo likova kako su im se izmjenili, nikakvog nura na licima im ne vidis, isto mrtvaci sa zastavom. Ponizili sebe.
SRAMOTA!!! ZNATE LI DA JE OVO GRIJEH!!! BOG JE UNIŠTAVAO I RANIJE NARODE ZBOG OVOGA!!!
Bolje ne izlaziti iz kuce da ne popijes kakve batine kolateralno cisto. Nece se znati ko koga bije.
Ove policija čuva , a četnički pokret lijepo slobodno se okuplja da baštini mržnju i proljevanje krvi.
Gleda se peder u ogledalu i pođe mu se dizati. Kaže: Ne-ne, to je naša guza :D
Nova vlada, sve moze... barem ovog poganluka prije nismo imali.... e moj dino.... slino
neka dalje od mene a ja ne dam guze
bice belaja
500 pedera i 1.500 drotova da ih stite hahahha
@111133 Krivo si sračuno, pola murje će biti okrenuto prema prosvjednicima a druga polovina je tu da čuva stražnjicu ovima što čuvaju povorku.
LIPA TOLJAGA PA OVDA HOCU OVDA NECU
kaze jedan od rijetkih srpskih mudraca, s cim se to oni ponose
Ljudi, nešto čitam ove komentare i kontam - većina vas nije normalna! Šta vas briga sta ko radi ili ne radi - ako se sjećaš ugroženim a ti lijepo organizuj svoju paradu i kuliraj. Bijeda se uvijek bavila tudjim problemima.
@rangoj dabogda ti sin, doveo zeta u kuću.
@rangoj Ne interesuje ljude šta tko radi, upravo u tome i jest stvar. Ovako ti na putu govore šta rade i time se diče javno, to je ono što ljudima, ponekim bar, smeta. Al možda je Sarajevo zrelo da uz zamotane ima i ovakve.
O Našoj Stranci dovoljno govori što je za njih udarna tema led na alpama i lgbt parada, realno apstrakcija u politici BiH, ali ulazak u NATO pakt kao tema treba se ignorisati da bude kompromis svih? Eto, to je stranka kojoj na listi prioriteta i ne postoji cilj za širenjem svog djelovanja u RS gdje u stvari i ne postoje, i to ciljanom politikom vodstva stranke!