Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda sada stranku vode časna i poštena imena ali samo ime stranke nije časno pa bi bilo dobro da se od njega ogradite.
srpska propaganda
Sto nije kreiro 92-95 po ratistima
Bit cete drzava al u kur-cu !!!!!!! Jedino mozete biti demokratski uredzeni u BiH smr-do il vas nejma !!!!!! Jedva cekam koji ce to od vas proglasiti tu nezavisnost.......jer cemo onda napokon nastaviti tamo gdje smo stali 95 i jednom zauvijek rijesiti pitanje ove drzave sa vama......zato samo naprijed bujrum !!!!!!! RS=GENOCID=SELJKLUK
TADIJA, A HOĆEL SRBI U PEDERACIJI BIH IMATI SVA LJUDSKA PRAVA, ILI ĆE IH UVOZITI IZ RS-A?? ;-)
rs drzava? ...hm..not
Ova ti ga GENOCIDNA TVOREVINA dosje kao NDH koja je nastala na Jasenovcu a ova na GENOCIDU u Srebrenici,koje li slucajnosti.
Ne seri Tadicu, kakva rs i drzava - drzava je jedna i jedina: BOSNA i HERCEGOVINA, rs ti je obicni entitetcic koji mlati praznu slamu da dobije seljacke glasove na izborima!!!!!!
J.BO VAM BH_MURAT SVIM MUSLIMANIM L.JAVU M.TER
Kakvi prljavi Srbi..... kakav brezobrazan narod..... koko nevaspitan narod.......Fasito kakve pomflete prosipas neznam koja budala ti vjeruje.....kad si ocistio i napravio genocidni entitet onda kazes treba postovati volju naroda a zasto nepostujete volju naroda u citavoj BiH paganu prljavi......
imam osjecaj da ce vam dodo opet zabiberit....
TADICU,ne Balezgaj,Badava-koji SDs-super stranka,ali ljudstvo,ravno,O\"pogledaj samo okolinu Doboja,Halache se u svim nocnim satovima,tako da narod,nije u stanju mirno spavati-Tuzno,bruka i sramota!!!Lipa nasha\"REPUBLIKA SRPSKA\"
ma naravno....
Tako je \"Volja naroda\" ; i srpskog i bošnjačkog i hrvatskog i ostalih! Na ravnopravnoj osnovi!