Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lojavi i usta.sa, gov.na jedna, bosnje trose i hrvatski novac za svoj nacionalizam a vas dvojica pogancera izigravate ikebane! fuj...
dajete pare za registraciju,a to je najmanji problem...ljudi koji se odjave iz federacije gube sva prava stečena prijavom u federaciji...ostanu bez zdravstvenog osiguranja,bez penzije,bez smještaja...ugledajte se malo na srbe;oni svojim povratnicima na kosovo daju sve,imaju državni budžet za kosovo...kad će naši shvatiti da se na patriotizmu najviše zarađuje ?!